LEEEEEEEEDIG

Ledig från skolan i dag, så gött.
Ska in till stan sen, ska träffa Gabbi och lite så, men jag vaknade i morse skulle vart där inne till halv 9, men gissa vad jo jag somnade OM-.- inte likt mig :P

Men nu är jag vaken och min buss till stan (efter jag tagit moppen till Tenhult) går 10.28.
Ska inte lite på A6 först, för jag är för feg för att bara klampa upp där, men så är det jag är en feg jävel xD

Kanske ska packa ned kameran??.......... Nej vet inte :S


Aw så glad :D

Jag red denna snyggingen i 10 min i dag ^^
Saken var att han har blivit som förbytt, innan bar han inte upp sig eller så, nu satte jag mig lät tyglarna nästan hänga och bara satt, han bar upp sig och samtidigt så hade han den där fina formen på nacken man vill ha^^ dock ingen bild :(
så få bli en när syrran red han i stället för någon dag sedasn :P


Nu drar jag

Nu tänker jag åka till älskling medans det är uppehåll <3 ska nog longera henne i dag, lite smått och så, se hur mkt hon orkar än och kolla hennes muskler och känna på henne lite^^ kolla så hon ibnte är öm någonstans och så, ren rutinkontroll helt enkelt ^^
Kameran ska med OFC!


Första gången så kul !

Den 16 oktober... Ja då ska jag åka och kolla på en islandshäst tävling på ovalbanan i Vaggeryd, ska bli så kul.
Det börjar kl 14 (tor jag) ska kanske träffa en där som går på min skola (fast hon går 3an).

Tänktr jag skulle dit träna ltie på att fotografera, sen för att jag aldrig varit på en sådan tävling, så det kommer ju bli toppen. Mamma sa jag skulle få åka dit, jag har ju typ bar 5-7km tll Vaggeryds travbana och ovalbanan som är bredvid.

Nu får mamma inte ändra sig bara, för då blir jag SUR! nu har jag bestämt denna dagen väldigt tidigt innan, enbart för att det inte ska kunna komma något annat i vägen och sabbotera så jag inte får åka. Det an ju vara väldigt dåligt väder så de ställer in tävlingen, men det hoppas jag inte på.

Fan va kul!!!!

Gammal bild på älsk som (tror) syrran tagit med isn mobil


Sötaste snällaste och raraste

Ska se om jag inte kan ta och åka till min älsk, för nu har hon ftt gå på bete i över 2 månader, tycker hennes vila är slut nu, nu ska hon sättas igång igen, och jag ska KÄMPA för att kunna rida henne igen, jag kan rida henne, men finns så mkt jag vill göra från marken med henne.
Ska fråga ägaren om jag nte kan få lov att sätta upp en liten rundkorall och träna henne i.

Vad är då en korall?

Det är som en inhängnad, fast den är HELT rund, ca 10-15meter i diameter lite beroende på vad för storlek på häst man har tänkt träna där inne.
Det gör att det är lätare att träna löst där inne, och ger en massa possetiva saker.
Fungerar även om man inte vill longera med en lina utn helt löst, då är det kanon, en bra början till löslongering i fall man vill göra det i en padock sedan.
Givetvis kan man löslongera i en padock från början också, men det är så lätt att de bryter koncentrationen i början då, när de har så mycket annat att röra sig på.

Bara för jag gillar denna bilden på älsk och mig<3


time to bed

Vill inte sova, men vill ändå sova...

Undrar.... Vart kommer alla mina myggbett ifrån?

messa med folk, läsa min bok, dricka cola och kanske somna sedan...??


Borta

Det är för tungt att bära....
Det finns bara tommrum....
Det är ändå för tungt.....


För tidigt!

Vaknade vid halv 6 bara för jag läste fel på mitt skol schema -.- fick för mig jag började kvart över 8 men inte då -.- förjar 09.35 med företagsekonomi :D
Efter det har jag inget före halv 1 då ska jag vara med mimmi på hennes svenska lektion bara för att fördriva tiden :P
Sen vid halv 1 har jag tydligen traktor om jag har har läst rätt denna gången, och traktor verkar rätt kul, ska ta traktorkortet(som jag redan har) men jag ska nog bara köra traktor inte läsa teorin^^ jag har kortet men har ALDRIG kört en traktor. så kan ju vara bra att lära sig när man går på en lantibruksskola :P


Bästa

Bästa bandet typ, lyssnar p åså många andra. Borde lyssan på dessa mer, för jag verkligen ÄLSKAR deras musik<3
(Tyvär finns ingen inbäddningskod till denna video, så ni får helt enkelt klicka på länken)
http://www.youtube.com/watch?v=A63VwWz1ij0
Paramore<3

Grymt

Bara för jag tycker min kompis matilda sjunger fett bra :D

Bloggen flyter inte på

Har blogg...något.
Blir bara att jag skriver om samma sak varje dag, det känns inte som om det är så kul att läsa.

Men skolan har nu kommit igång i vilket fall, och det är ganska kul, men inte mycket som var roligare än på JB men i alla fall.

Har inga lektioner på tisdagar så är ledig då, och har inga lektioner på fredagar heller, förutom traktor då, men det är efter skoltid, jag har redan traktorkortet, men jag tyckeri nte det skadar att läsa på lite av teorin igen, för då vet jag att jag kan det och så vidare, sen har jag aldrig kört traktor även om jag har körkort för det :P

Måste ta tag i fotograferingen lite mer också finns lite små prylar jag villl köpa (inte kamera prylar) så jag kan arangera upp lite roliga kort kanske, och så måste jag ändå träna så det blir bra.

Måste bara säga det att nu (Tisdag) och jag är hemma, assa kan ju säga att jag tänker gå på stan eller något andra tisdagar, jag klarar inte av mamma längre ju, jag blir så sne på henne och skriker åt henne, sen hatar jag när hon tvingar mig att städa, assai nte mitt rum utan i övrga huset, för städa är BLAND det värsta jag vet:P

Hittade lite gamla bilder på den datan min syster byggt åt mig, de är en gamal Hdisk så därför har vi massa gamla bilder på den, tänkte jag kunde visa en på mig och älsk bara någon vecka efter de köpt henne och sagt att jag skulle få ta hand om henne.


Ny skolvecka

I morgon börjar en ny skolvecka, men den börjar ju kul, ALLA som börjat ettan nu då ska dra till Bodaborg (tror jag det var) och det ska ju bli kul. Vi ska tävla mot lärarna, och illa om vi inte klår dem xD

Det är nog dags att dra och sova, så att jag orkar gå upp i morgon, jag har blivit VÄLDIGT morgontrött, för något år sedan skulle jag aldrig kunna sova till kl 1 men har inga större problem mde det just nu xD
ses<3

Halleluljah Jönköping

Bara för jag gilar låten, och för att jag bor här :P

FÖRLÅT!

Jag har blivit VÄLDIGT dålig på att blogga nu när jag började skolan i onsdags.

Men kan ju skriva att skolan verkar fett kul, vist mer läxor och slit på denna skolan, men ärligt jag tycker bättre om det!
I onsdags fick vi bekanta oss med varandra och delades in i två grupper och åkte runt med skolans bussar till alla skolans anläggningar, Smådjuren, Ladugården och självklart Stallet då.

I torsdags var det att va en hel dag på Ridersberg och ha kunskapssamtal typ, Alltså vad man har för förkunskaper sedan innan. Sen var det lite så att vi skulle lära oss och hitta i stallet och överallt, och det var rätt skoj, sedan fick det ridas ca en timmer på hästarna.

Vi var indelade i 3 grupper, jag och min syster kom i samma grupp (grupp 1).
Men våran grupp hann inte rida i torsdags, så vi fick rida nu på fredagen.
Jag var skitnervös, aldrig träffat hästarna innan, och jag har lite respekt för nya hästar, och blir då lite fumlig, men det löste ju sig, blev tilldelad en häst gjorde i ordning han och sedan bar det av ut till ridhuset.

Ärligt jag rider som en kratta, så jag skämmdes så när vi skulle rida, jag har inte ridit på ca 2 månader men det selar ingen roll.
Alla fick hästarna att gå i form och jobba på, och så kom jag där och fick inte alls hästen att jobba på bra under sig, haha men det får jag ju lära mig där, men det är pinsamt, jag har ju ändå ridit regelbundet i ca 13 år xD
efter 20 min fick vi byta hästar, alltså vi hann värma upp de hästarna vi först hade, sen böt vi med en annan i gruppen, så vi red ju uppvärmda hästar också, men jag fick en som heter Castillo (tror jag) och han va kul att rida, och i slutet lyckades jag ärligt jobba han LITE i form, men jag red på rätt mycket volter, och efter en stund då så släppte det och kunde även rida en halv långsida i form, woho för mig!

Det var väldigt kul, med det märks att jag inte ridit en häst på länge som man måste driva så mkt innan, alltså man behöver inte driva dessa hästar så mycket heller, men mer än vad jag har blivit van vid, för när jag red innan på min älsk (isisen) så var ag på islandsridkurs (innan jag träffade min älsk) och där sa de att man ska inte driva hela tiden så som man gör i engelsk ridning, man drev så de gick i det tempot man ville, sen skulle man inte driva mer, om det inte saktade av utan att man bad om det då. Så jag har blivit lite slapp med drivandet, så när jag red i dag blev jag trött i benen.

Ne nu skrev jag mycket om den nya skolan känns det som, men har redan träffat några nya kul människor :D

Vilket ljus jag måste vart när jag red idag:P


Stan med de bästa<3

KOm nysas hem, har vart istan med de bästa^^
Mimmi och Mic.
Alltid lika kul att vara med dem, Jesper var även med och min lillasyster, och fan vilket flum jesper och Mimmi hade, och även jag ibland.
Men när vi skulle äta höll jag fan på att kräkas upp maten när de pratade, men det gick ju det också:P

Grå dag

Det är bara grått väder ute, och det finns inte så mkt att göra heller, får la ta och sätta mig ner och måla lite och se om jag kan måla något fult, och inte göra så mkt.
Skolan börjar på onsdag, haha.

Bil Bil Bild

Haha lite roligt har jag haft i dag.
Började med att jag fick hjälpa till att kratta ihopp grejer från buskar och så och lägga på ett släp i drädgården med bilen framför. Fast det var as surt.
Jag frågade pappa snällt om jag inte kunde få köra bilen till grinden, och det fick jag :D Dock med släpet på då och det var en krök man va tvungen att åka förbi, men det gick :D första gången i mitt liv jag kör bil och då med släp, och det gick kanon, inte ens ett kärringastop :P

Sen skulle mamma och jag åka och lasta av skräpet hos min älsks ägare i skogen, och då frågade jag om jag inte kunde får köra på skogsvägen också, fast utan släpet då.
Det fick jag, jag satt där och körde inte så långt det var ca en km men i alla fall. En fett svängig väg, och det gick det också, och så stannar jag bilen så mamma kör när vi kommer ut på assfaltsvägen, och när jag stannat och stängt av bilen, så börjar jag AS garva, och så ser både mamma och jag att jag har kommit ihåg ALLT utom bältet runt mig själv, jag brukar ALDRIG glömma bältet, men så gjorde jag det i dag, fan, men ändå. Ska se till attfå gå den där kursen man måste gå innan man övningskör nu också, så att jag kan börja övningsköra någon gång, för jag VILL. Fast mamma såg ltie blek ut efter vi hade kört, och ändå hade jag bara kört på 1an och inte kört fortare än 25km/h xD
Men as kul vart det !


Vätternfesten Her Bright Skies

Foto: Gabbi (Gabriellapoopuu.blogg.se)

Kunde inte vara kvar i stan så länge så att jag kunde få se dessa Live :( Men som tur var kunde Gabbi vara kvar, så fick några bilder av henne <3


Vätternfesten Övtiga bilder

 


Vätternfesten Övriga kampsporter


Vätternfesten Kickboxning

 


Vätternfesten

Ska tydligen gå på Vätternfesten se, får se om det blir några bilder från det. Då får ni bara HOPPAS på att få se dem:P

Syrran och en kompis ridpass igår

Har vart väldigt dålig på detta bloggande, jag måste beklaga mig över det haha.
Men nedanför här så kommer det lite bilder på när syrran och våran kompis (vi har henne som instruktör:P) rider.
2 dagar sedan jag uppdaterade DÅLIGT!
(klicka för större bilder)


Trevlig NATT

Känner att jag blivit kass på att blogga nu i sommar, men någont inlägg blir det ju.

Igår kväll fick jag sms från Mic och Mimmi. De undrede om jag ville komma till Mic och sova där, klart jag ville!
Alltid lika kul att vara med dem :D
Kom dit så visade det sig att även Struts (tror jag han kallas) var där, också en fett snäll människa^^

Vi gick över till en av deras kompis och var där fram till halv 1 på natten typ, efter det drog vi hem till Mic igen och satte oss och glo på filmen 1408, som jag tycker e rätt okej film ändå^^ För jag ÄLSKAR film<3

Efter att vi sett den filmen skulle de ut på rökpaus (IGEN) följde med ut lika kul ju :D

Sedan satte de på en annan film, som vi inte såg klart.
Efter en stund så drog vi ut en sväng till, när det börja ljusna lite ute, då var kl runt 4 på morgonen.

Vid kvart i 5 gick vi in och lade oss, men vi sov inte uten satte på en film till fast denna gång i Mics rum.
Och jag öm... som är som jag är la huvudet på kudden och 20-30 min senare hade jag somnat, haha. Kl var ju bara halv 6 lite drygt då ju, besviken jag blev, de andra somnade inte förän runt halv 7.

Jag vaknade vid 10 och SHIT va varmt det var i rummet då, jag låg där smsade med lite folk, efter en timme gav jag upp, de sov ju. Jag somnade och vaknade efter en timme, fick väcka Mic hon hade låst dörren till sitt rum och jag var tvungen att komma ut till toan, och ja det är ett speciellt lås kan vi säga i Mics rum så hon fick hjälpa mig.

Kom tilbaka somnade igen efter jag smsat lite mer och spelat spel på telen, sen vid kl 1 på dan vaknade jag igen, och låg och väntade tills de andra vaknade, men gissa de vaknade inte. Sen ringde Struts telefon, och alla typ vaknade, jag och Mimmi gick ut och rökte, sen in igen.
Efter det började de änterligen att röra lite på sig, haha.
Kollade när bussen Struts skulle ta hem gick, den gick en om en halvtimme då.
De gick upp sen blev det ut och röka igen, följa Struts till bussen och sen efter det när vi kom tillbaka till huset tog jag moppen och åkte hem, mamma ringde och ville jag skulle hem. Jag var fett hungrig då allt jag hade ätit mellan 16.30-14.00 var 2 små nävar ostbågar.

Kom hem genomblöt då det börjat regna, och ingen var hemma. Ringde mamma som sa jag skulle sätta på maten, som vanligt började jag för tidigt men jag var hungrig så:P kl16 var maten klar, men jag kunde inte äta mycket lite drygt 2dl stuvade makaroner och 5 köttbullar. Fast nu i kväll har jag ätit lite glass också så jag lever på det, moahaha.

Tråkig läsning, men jag har fett tråkigt och är väldigt pigg just nu fast kl är kvart över 8 på kvällen, jag lär inte somman före 2 i natt ändå.

Nu är det nästan exakt en vecka kvar tills skolan börjar, ska blir fett kul och se hur denna klassen blir.

Och föresten, det car strul med att min systr inte skulle komma in på skolan, men nu kom hon in för så många hade tackat nej så nu kommer jag och min lillasyster att gå i samma klass. Tycker lite synd om min syster, men jag ska vara snäll mot henne och inte va som jag var i 8an då var jag väldigt elak mot henne när hon gick i 7an :/

Ska inte blarra mer nu, och ingen bild har jag heller, eller jo jag tar en gammal, moahaha.

Ha det GÖTT om du ORKADE att läsa vill säga:P


farmors mor och marmors far

Var hos farmors mor och farmors far i dag, åt lite fikade lite.
Han fyller nämerligen 92 år nu i veckan, och om man ser han skulle man inte säga att han var mer än mellan 75-85 år xD men han är 92 ^^ inte lika pigg som för något år sedan, men han går fortfarande och kan göra allt själv, även om hans fru inte tillåter han, haha!
Dock gillar jag inte när man nästan blir påtvingad att ta mer fika eller mat, men får leva med det xD

Utsikt från deras fönster.

Bara för syrran gör sig bra på bild xD

Lus är fint, säg inget annat :P


Äldre kameror <3

Jag tycker att äldre kameror är fett nice. De som man fotade med glasplåtartycker jag är riktigt sköna, och en släkting har några sådana. Han var Fotograf i Jönköping innan när han var en massa år yngre.
Vad jag fattat som så var han en lite sådär eftertraktad fotograf, som hade sin egen ateljé och fotade för expressen och massa sådant kul.
Han är ju en stor förebild för mig, och han lär mig en hel del om kameror, även om han inte kan de nya digitala kamerorna är det så mycket som är lika dant som då ju så han har en hel del att hjälpa med.

De är väldigt måna om att jag ska lyckas verkar det som, de ställer upp massa bara för jag ska få folk att se någon bild jag tagt.
Jag är ju inte duktig, men de brukar vilja se mina bilder och det är några där som de tydligen gilar väldigt mycket som de vill jag ska skicka hit och dit.
Jag vill ju också, men sen när folk är på mig om att jag SKA göra det och så, ja då blir jag lite att då vill jag helt inte. Säger de en eller 2 ggr ja då är det ok då fungerar det bra, men efter det blir jag lite förlägen/blyg typ och skäms över mina bilder, även om alla som sett de bilder, som jag förvånandsvärt lyckats få helt ok, säger att de är väldigt fina och så. Jag är ändå lite för feg, men jag jobbar på det, haha!
Här är i alla fall 2 bilder på två kameror jag diggade <3


Bröllop

Har vart dålig på att blogga en tid nu.
Men i kväll, ja jag TROR att det kommer att komma bilder från bröllopet som jag ska på nu 18.30. Pappas gamla jobbarkopis som jag och syrran brukade hjälpa tvätta bussar på Swebus i Jkpg (innan det lades ner) han ska i alla fall gifta sig i dag, och de bad mig ta med min kamera och fotografera lite.
Känns fett nice at någon bett mig, jag slipper känna mig i vägen då, eftersom jag har blivit ombedd av han som ska gifta sig att ha med min kamera :D!

Stan

I dag blev det en sväng in till stan, massa kul där med Mimmi och Mic^^ vi gick mäst runt gjorde inte så mkt kollade några affärer vi skule till.
Den jag skulle till var sommarstängd -.-
Sen Huskvarna äta lite och så, sen satt vi i Tenhult i över en timme, efter det hemma^^
Kort sammanfattning av en lång rolig dag^^

Träningen med älsk

Träningen med älsk i dag gick helt okej, några ggr till (typ miljoner ggr) så kommer hon att förstå igelkottsleken eller vad den heter.

Men det började med att skulle hämta älsk ur hagen, som vanligt vill hon inte förlja med in (hon är rädd för stängslet). Tänkte då att jag tar med Freyja ut (den andra isisen) och tränar henne lite.
Hon är väldigt huvudskygg eller vad man ska kalla det, så på henne började jag enbart med at köra vänskapsleken, gick SUPER tills jag kom till huvudet då, hon stod inte lös men repet hängde löst så hon kunde dra iväg en bit om det var så.
Stod dät och varje gång jag fick klia/rära lite mer vid öronen och mellan dem och så fick hon massa berön, sen några ggr lät hon mig hålla i öronen, då blev man rätt glad, och eftersom hon var så dukgit så fick hon en godis bit.
Dock kan godis bli väldigt negativet, då hon bruakar hålla på så fast hon inte är rädd, för hon vill ha godis sen när hon gör rätt, men men henes öron och huvud har hon ALLTID vart sådan med, och ingen har la ansträngt sig för att göra något åt det, så jag ska se om jag kan göra det nu.

efter den lilla träningen prövade jag med älsk igen, då hon blivit lite avis för jag dumpade henne så följde hon med efter jag stått och väntat ut henne en liten stund. Tog in borstade henne, sprejade på myggmedel, böt till repgrimma och till ett bättre och längre grimmskaft.

Ute i padocken, gör vänskapsleken och älsk smarthuvudet bara äter gräset i padocken, men efter en stund stod hon och lät bli att äta. Det blir så jobbigt om hon ska äta när vi tränar liksom.
Efter vänskapsleken, som vi kört rätt många ggr innan som inte är någroa problem alls, så började vi med att köra igelkottsleken, jag trycker ex lite lätt på höger sida och så ökar jag rycket efter några sekunder om hon inte flyttar sig undan trycket, hon flyttade sig, men dock åt fel håll alltd bakåt, men ska ju träna det tlls det sitter sen, detta var första gången bara ju.
Sen vänskapsleken igen som avslutning, sen in borstas lite och kolla små insetsbett, som inte var något farligt men alltid bäst att kolla.
Ut ihagen spreja på de andra 4 hästarna med insektsmedlet, och alla de andra utom min älsk är livrädda för saker som sprutar, men jag sprutar och det går runt runt mig, efter jag sprutat en stund står de helt stilla och märker det var ju inget, vid det laget har jag blivit klar, så de får en godis, den enda som jag inte vill spruta själv är freyja, hon stegrar då, fast i dag gick okej, jag fick spruta på bringan och bogarna, det är STORT framsteg.

Inga bilder från det stallet i dag så ni får se någon när syrran red i dag.


Dulúth frá Gröf

Nu tänker jag dra till min älskade Dulúth och försöka mig på lite lös träning i padocken, eller lös och lös, med repgrimma och ett sådant extra långt grimmskaft :P
Hon och jag sa smått börja lära oss de 7 lekarna, och den första leken (vänskaps leken) den kan hon, men vi börjar med den i dag ändå, så ska ha med spö grimma grimmskaft och en hink med lock, så ska jag lägga skruv eller ne föresten jag lägger hästgodis i den :D och pröva med det :D
Går den första leken bra i dag (det brukar den göra) så ska jag pröva led nr 2, inte för jag kom ihåg vilken det är men har skrivit ned på papper (fusklapp)
Sen ska jag avsluta med vänskapsleken och efter det ska min älsk och jag på en promenad i skogen :D (jag går bredvid)

Nackdelen är, jag vill ha en korall (en rund inhängnad på mellan 10-20m i diameter men har inte det, och det gör det extra svårt att jobba löst, då vi har en gräspadock, man kan ju bara gissa vad som lockar henne så, jo gräset. Men det är en smäll jag får leva med, och extra +++++ poäng till mig om hon vill jobba med mig ändå:P


Sprudlar av idéer..!!!

Har fått massa roliga nya iréer i huvudet!
Ni kommer få se några resultat sedan, men kan säga så mycket som att jag fick en fett stor bit skinn igår.

Sen igår så fick jag även ett stativ, och vi hittade ett som hade vattenpass som inte kostade en förmögenhet.

Prövade det lite smått i dag, dock bara när syrran red, ska nog pröva det på lite fler saker sen, KANSKE! xD


Älskade underbara lilla vän<3

Att man kan sakna ett djur så som jag nu har saknat dig. Det trodde jag inte var möjligt!

Åkte till min älskade Dulúth i dag. Gick in i stallet, hämtade en borste och en hovkrats, samt lite godis.

Jag började gå ner i hagen och roppade på henne, men hon kom inte. Sen när jag kommit lite närmare så att jag kunde se henne, då roppade jag på henne igen, hon reste på huvudet och såg så glad ut när hon hörde mig, men hon kunde inte se mig. Jag fortsatte att gå närmare, och roppade igen denna gången såg hon mig och hon bara stod och tittade på mig :') sen så typ "pratade" hon, ingen gnäggning, men ett lågt typ frustande eller så.
Hon stod och tittade på mig när jag bara var några meter i från henne stannade jag. Då börjar hon gå mot mig och så gjorde hon så som hon gör när hon villle gosa, dtter huvudet mot min mage.

Jag kunde inte låta bli att börja gråta, fy F*N vad jag har saknat henne, jag bara stod där och kramade om henne, sne fick hon en godisbit av mig.

Jag borstade av henne kollade hovarna och visiterade henne, inte ett enda sår! det känns skönt.

Sen stod jag där nere och bara gosade med henne i säkert 30 min.
Något som förvånade mig lite var att min älskling hon valde att stå pch bli kliad av mig och bara gosa, än att fortsätta äta, och de andra hästarna kom och gosade lite också, men de föredrog maten i slut ännden.

Men SHIT vad jag har saknat henne<3
"MIN" Dulúth frá Gröf<3

Finns så mycket mer jag vill skriva, men det skulle bli för jobbigt att lsa, alltså för mycket text.

En bild på mig ock älsk i början av april, Jag är medveten om att jag ser VÄLDIGT Big ut på henne, men räkna med att min ridväst undertröjan gör en hel del också, så är lite synvilla. Men att jag är stor det vet jag.
Men har inte ridit nu på ett tag då jag kännt att jag vart för tung, längden fungerar även om man tycker att jag ser lång ut på henne, men jag är KORT jämfört med de som red och tävlade henne innan, det är bara en upplysning så ni vet!


....

Har inget att skriva om syrrans ridpass i dag, men jag fotade och filmade lite. så blri nog en film, sen när jag redigerat det.
Men lite bilder i alla fall.


Dagens bilder /Syrrans dagens ridpass

Var med och tog lite bildern är syrran redi dag då.
Hon skulle pröva att hoppa han uppsutten för en gångs skull då. Det syntes så väl hur han lyssnade på henne, han vet att när det är något han tycker är kul så ska han lyssna, för lyssnar han inte så kommer han inte göra det roliga, han är rätt smart<3
Han Blev taggad när han såg att han skulle få hoppa, men han rusade inte på hindret, hade han gjort det hade min syster ändå bara styrt in han på en volt så hade hon inte försökt hoppa för än han börjat lyssna igen och så hade hon la hållt på om han inte vart så duktig som han var.

Han hoppade så snällt, lite för snällt ibland, 2ggr så ställde min syster sig lite för tidigt, han stannade till men hoppade ändå. De hoppade ju inte så högt ett kryss som jag inte vet hur högt det var 30-40cm något, sen ett räcke (tror jag det heter) som var på 45cm.
Han var så fett duktig och lyssnade så väldigt bra på syrran i dag, så han fick sluta lite tidigare, haha.
Dels för min syster har så ont i anden då hon råkade dänga till Zorro och hon träffade inte hårt men på ett dumt sätt, så halva handen svullnade och hon har fett ont i den.
Jag vet inte hon kan ha fått en spricka i den för det har gått tre dagar och hon har fortfarande ganska ont.
Men det gjordei  alla fall att hon var tvungen att sluta rida, efter en stund, men Zorro blev inte glad när hon gick och jag skulle leda han så han blev avskrittad.

Hon gick iväg och Zorro står där och tittar efter henne och jag ber han komma och han vägrar och allt, sen kommer hon tillbaka och han typ bara har väldigt brottom fram till min syster. när min syster tar han så ställer hon sig bredvid lägger över tyglarna och släpper dem, och han går löst bredvid henne in till stallet.

Dumma mig som lagt ned kameran vid det laget!!

Bilder från ridningen:Allmänt bilder

Har några bilder jag inte lagt in på datan för än  dag, så tänkte j´kunde ladda upp någon av dem. De är någon dag gamla, men bättre sent än aldrig...


I'm backxD

Haha, var inte borta så länge, tältade ju. Berättar mer vad som hände sedan^efter jag lagt in bilderna i datan.

Men jag vaknade nu i alla fall och kl e 14, men konstigt jag sov typ inget inatt, jag låg i tältet och blundade och halvsov, moch hörde de andra flumma hela tiden, och rätt som det var så asgarvade jag också haha.
Men gick upp kl 05 på morgonen lite drygt, och kan ju säga så att har nog aldrig sett soluppgången, men  F*N va fint det var !

Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0