364 av 365 dagar har gått

Det är bara En dag kvar på 2010.

Detta året har varit lite lagom händelserikt, inte lika många händelser som 2009 då det hände så mkt dåliga saker. Detta året har varit ett mer roligt år, man har hängt med kompisar bytt skola, krockat med moppen, fyllt 17 = snart 18 :P Och givetvis så har jag och min syster fått hästen Zorro av farmor <3

Fast har ju givetvis hänt tråkiga saker i år också, när världens bästa farfar lämnar en plötsligt, och man bara vetat att han vart sjuk i knappt 2 veckor innan han är borta.

Men jag HOPPAS ändå att 2011 blir ett ännu bättre år än det som var i år.
Att jag tar mig tid att vara med mina kompisar mer, att jag kanske hittar ett jobb, hoppas jag klarar körkortet som jag vill börja med snart!!
Och så himla mkt mer <3

Sen vill jag ha ett år FYLLT till bredden av fotograferande! <3 kanske starta mitt företag som jag vill, och försöka jobba lite med det och se om jag klarar det! :D


Bilder från 28/12

Jag lovade ju att visa bilder från fotograferingen från 28/12.
Så här slänger jag upp några av de bilderna, och för att se dem i större format är det bara att KLICKA på bilderna ^^

Moa på sin häst ToppenJossan på sin häst Rea


Fotografering på Riddersberg

Efter lunch i dag rättare sagt vid kl 14 så var jag på ridderberg och fotade vinterbilder till några kompisar, Jossan (http://dressyrnissen.blogg.se/) och Moa, när de red sina hästar då. Självklart så kan jag inte låta bli när någon frågar om något sådant att åka dit och knäppa lite kort.
Tänkte jag skulle ta och slänga upp lite bilder från dagen här då.
Men tyvärr vill min dator inte vara med mig och orkade inte ladda upp fler bilder, får se om jag kan få låna någon annas dator i morgon och slänga upp dem i ett inlägg^^

Alla bilder kommer i ett enda inlägg sedan så fort jag kommit åt en annan dator ^^

Jossan och hästen Rea (smeknamn)

 

 

 


Bogskydd och hovslagare

In till stan i dag för att byta ett hundhalsband jag köpt på Hööks som var på tok för stort fick en storlek mindre men det fick han inte ens över huvudet medans det andra gick nnästan två varv runt huvudet, måste ju vara felmärkt något av dem :/

Sen efter det åkte jag till Charlies häst och hund för att köpa ett bogskydd till min och syrrans häst, då han fått lite skav av täcket. Jag vet inte storlekarna där hur de är och så, men det är ju tur att personalen på Charlies är så grymmt bra på det de gör, så jag sa att det skulle vara till en nordsvensk som är ungefät 155mkh och att han var lite mellangrov, hon plockade fram ett och när vi kom hem och prövade det satt det kanon ^^

Väl hemma då äta sen snabbt upp till stallet för att fixa hästen så det bara var för hovslagaren att komma, men kom hovslagaren NEJ! det är 2:a gången på rad som han inte kommer, vist han säger att han inte kommer men det gör han precis innan utsatt tid, i dag sa han till 2 minuter innan han skulle va där att han inte kommer. Assa jag blir så jävla arg på detta, precis ALLA hovslagare som vi har haft gör precis lika dant, bortstt från att de inte sagt till att de inte kommer då, som den vi har nu gör i alla fall. Men det är helt SJUKT!

Då tog vi fram klippmaskinen och klippte Zorropojken i stället, det har växt ut en väldans massa päls sen vi klippte han sist, men nu är han nyklippt igen. han verkar tycka det är rätt skönt att bli klippt, ofta står han och njuter om det inte ittlas vill säga :P


Snö snö snö och stallet!

Stallet i dag, träningen för pojken i dag (syrran rider) blir lite galopp intervaller i skogen, det är plogat där så det är ju perfekt där och ingen is heller!

Ska se om jag tar någon bild på pollarna i dag!.

Igår när vi kom till stallet, och Zorro pojken såg våran bil, han kom RUSANDE till staketer i full galopp och ett bocksprång, hehe han har vist lärt sig känna igen våran bil nu^^ sen springer han till grinden och vill in. Han vill jobba det vill han, men han är en liten fuskis. Men så fort det blir att snön smält undan lite så blir det nog tränina för tränare igen för syrran och Zorro.

Från och med 1a januari tänker jag vara 3 dar i veckan hos min älskling till att börja med. I maj finns en kurs för isisar i t´Tenhult ska försöka övertala ägarna att få åka dit med henne, för både hon och jag behöver det, det är de mest lärorika lektionerna jag haft på häst, det är när jag varit på islandskurs. Jag har aldrig vart med om att man fått så mycket hjälp som man får, och det gör det nästan värd det pris som det kostar, för det är mycket dyrare än att rida för andra instruktöter jag ridit för.


Beslutsångest typ!

Nu har lilla jag kommit till ett läge där jag inte längre kan bestämma mig. Ska jag åka på hundmässan MyDog i januari? Eller åka på Flyinges istölt i April? Eller ska jag helt enkelt åka på Falsterbo horse show i Juni (eller juli)?

Jag har kommit fram till att finns det biljetter och någon som vill åka med mig så kan jag åka på MyDog. Sen är frågan Flyinge eller Falsterbo, båda låter ju så grymmt kul, och jag ÄLSKAR ju verkligen islandshäster över andra hästraser, och att få se istölt är något väldigt speciellt skulle jag tycka, medans på falsterbo är det ju dressyr och hoppning i fokus, det är något som man ser lite mer av.

Men jag kan i vilket fall inte bestämma mig, jag bara HOPPAS att jag har pengar att gå på allt det :P

Från och med Tisdag ska jag försöka vara 3ggr i veckan hos denna bästaste bästaste isisen i världen, snällare får du leta efter hon är verkligen den typen som vill vara din bästa vän!

Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur speciell hon är för mig<3

Ska även fråga ärgarna om jag inte i Maj kanske kan få åka på en kurs med henne, det skulle vara så behövligt, behöver verkligen lite hjälp.

Fast nu i början i alla fall i 6 veckor ska jag jobba henne från marken har jag tänkt och se hur det blir, jag vill veta att jag har super koll på henne från marken innan jag vill ha lika mycket koll på henne från ryggen, kan jag inte kontrolera henne från marken så kommer jag inte kunna det från ryggen heller, fast nu så är hon så medgörlig så vi kan varandra rätt bra, även om vi bara kännt varandra i snart 3 år. de 3 underbaraste åren av mitt liv<3


Dan före dan!

I dag är det bara EN dag kvar till julafton, ärligt ser inte esn fram emot julen längre, det finns ingen julglädje alls. Det är bara som vilken vanlig dag som helst ju, bortsett från att man träffar massa folk kanske får någon present och så då.
Men ut över det så är det som vilken annan dag som helst!

Försökte städa mitt rum igår för assa på mit databord var det grejer upp över en halvmeter ovanför bordsskivan, men nu är det renare! Sen var det lite på golvet också som mycket är borta nu, dock massa kläder kvar på golvet, men haha de ska ner i källaren i dag så!

FÖRE


EFTER

Dulúth frá Gröf <3

ÄNTERLIGE!

Mamma sa i dag att jag kanske skulle kunna få vara hos min älskade Dulúth några dagar i veckan i stället för att hjälpa syrran med Zorro, eftersom allt jag gör där är mocka, fodra och soppa varje dag. Har ridit han 4ggr sen han kom i sommras. Men han är tyvärr inte min typ av häst även om han är helt underbar.

Men Dulúth henne kommer jag bättre överens med och ALLT.

Har dock inte vart hos henne på EVIGHETER, så jag ska i så fall vara där 3 dar i veckan och så sätta igång henne lite smått, dock inga promenader i skogen när jag går bredvid, det är en älg familj på en ko och två kalvar där som springer runt just där vid, sen är det fler älgar. Tyvärr vill jag ju inte möta dem i skogen när jag leder henne.
Det kommer i stället bli arbete i padocken då jag står på marken, och vi ska träna kontakten mellan oss, och på att förstå varandra. Helt enkelt börja om där ifrån där vi slutade, friska upp allt.

Är så happy nu så det är inte sant, för jag ÄLSKAR min ögonsten över ALLT annat även om jag inte äger henne.
Men hon är ändå helt JÄVLA UNDERBAR! Ett liv utan henne skulle vara svårt, vist jag hade andra favorit hästar innan, men det har aldrig varit någon jag tyckt om lika mkt som jag ycker om henne! hon är något speciellt, något jag älskar!
<3


Rammla INTE!

Var uppe i stallet i dag vid 14-tiden och fixade alt där.

Sen skule jag få rida Zorro i dag i padocken och låta han pullsa i snön, i skritt då.
Allt väl så långt och det går helt okej, men jag ville ha med hans bak lite mer. Jag är helt värdelös på att rida en häst i form, hur jag änd försöker.
Tänkte i vilket fall om jag går ut på vägen som går från stallet till padocken och sen går jag upp till stallet travar sen ner mot padocken och skrittar sen travar en bit till coh sen skritt igen och så, bara för han ska komma in lite mer då.

I dag när jag red han då, har inte gjort det så många ggr, han lyssnade på bettet och på skänklarna och stannade när jag bad han och så. Men när jag vände mot stallet igen och skrittade då, då körde han ner huvudet och tog bettet helt enkelt sen bara bar det iväg och jag sitter där, och för en gångs skull så sitter jag helt stilla i sadeln, jag bara svär åt honnom, sammtidigt som jag gör en MASSA halvhalter för att försöka få upp honom, men inget ville fungera.

Min syster hörde oss och ställde sig ivägen och smart om hon är skulle ta tag i tygeln när jag kom där, då vängde Zorro av lite och saktade även ner en aning, sen hoppade han över en säkert MINST 70cm hög snöhög, och jag sin inte är något bra på det med hoppning förlorade då lite greppet om hur jag hade mina ben, och då när han hoppade över nästa hög ut på vägen mot stallet igen damp jag rätt i backen och landade på svanskotan, INTE mysigt om jag säger så.

Satte mig i alla fall på alla fyra och såg att syrran höll i Zorro, och jag sitter där på marken och bara svär och är allmänt förbannad just då, men sen reser jag mig upp, svär lite till åt honnom, sen kommer "Men din galopp var ju ganska mjuk och lätt att sitta i i alla fall" efter det ett As garv!

Vi leder han upp till stallet för att ha en pall jag hoppar upp igen och sen får syrran leda mig ner till där jag vände han innan han stack, och sen leda mig tilbaka, för han vlle ju springa mera den busen!

Jag kan LOVA det märks inte att han snart är 23 år gamal, för han beter sig inte som en gammal häst, snarare mer som en trottsig häst som tror han är störst och vackrast.

Men i stallet sen när vi kom in ställde jag han för att plocka av grejerna, men han stannade inte när jag bad han han fick 2 chanser, då blev jag förbannad, backade tillbaka och han gick fram igen och fick en snärt på bogen (Nej skulle inte kalla det slag jag nuddade han bara) och sen stod han stilla där jag ställt han och såg nästan lite ursäktande ut, haha!

(Inga bilder för min dator har sne ryck och vill inte ladda upp bilder längre :O)

måndag 20e december

Nice skoldag i dag kan man säga, lektion på förmiddagen, och fick veta biologiprovet, fast jag glömt att öva fick jag G och ingen rest, helt okej men INTE nöjd fick bara 28 av 60 poäng och jag som KRÄVER av mig själv att få VG i biologi som slutbetyg på det :/
Sen julbord till lunch och kolla på lite Julspex 3orna fixat, efter det skolans UF (ungt företagande).
Meningen var vi skulle dansa runt granen sen från kl 15 till 16, jag dansade inte, KANSKE nästa år om jag vågar ;P
Drog hem åt lite sen snabbt upp till en arg häst som ville ha mat och sen mocka och ge han vatten, sen dampa lite på han för han stälde sig och banka som en dåre i boxen precis innan jag gick, han ville nog ut och ridas, köras eller något, men han fick vila i dag också stackaren, för ärligt det såg verkligen ut som han ville ut och få jobba lite, även om han fuskar mkt!

Det var i stort sett hela dagen i några enkla drag ^^

Ingen bild å min dator dampar och vägrar lägga upp någon -.-

ARG!

Okej detta är helt FAIL, jag känner mig bara så sjukt ARG, men jag vet inte ens på vad. Intressant eller hur *inte* -.-

Men i morgon blir det JFK Tagga det och hoppa jag får någon bra bild då :D kanske blir en bildbomb!

Hejjjj dådå ;P

Känner att jag är så dålig på detta med bloggande :P

I skolan i dag i alla fall, ganska chill och så. Hann till och med med att göra allt jag tänkt göra klart ^^ biologiprovet vi hade i dag assa ja det gick inget vidare, har fan glömt att det var tills i dag så har inte övat, men svarade på alla frågor utom 2 på det frågepapper vi fick, sen fick vi ett annat papper där vi skulle skriva vilken jordarter stensorter och miniraler han ställt fram, det gick där emot åt helvete jag kan granit och flinta samt skiffer då, men när jag stod där kom jag bara på skiffer, ILLA! miniraler bara ett stort frågetecken, men jordarter tror jag jag klarade alla på :D hoppas på G i alla fall, även om jag nästan KRÄVER av mig själv att klara VG i biologi.

Även om biologin i dag gick rätt kass så är jag ändå rätt nöjd med vad jag fick på ett oförberett prov vi hade för någon vecka sedan i hästkunskap, och av 30 elever var vi bara 2 eller 3 som fick G, och jag var en av dem, blev lite glad :D även om det stod G- på oss som fick G men assa G som G liksom haha!

Inget stall för mig i dag för att... Jag vet inte varför, men syrran åkte dit själv i dag, och jag åker själv i morgon när hon är i skolan så blir rättvist ändå.

Kul i helgen som komer nu då, på lördag åka till Riddersberg fota en kompis, på söndag till Riddersberg för att hämta min kompis och hennes häst och köra dem til JFK där det är en klubbtävling de ska vara med i, och jag ska försöka fota så gott det går i ett ridhus med objektiven jag har ^^


PAIN pain pAiN

Haft så j***A ont i ryggen i dag alltså, ont i huvudet, fast huvudvärken har jag haft i flera dagar nu men men.

Fullt kör i dag ändå, upp och fixa stallet så det skulle va klart när syrran skulle rida sen, sen skulle hon ändå inte rida när hon kom hem -.- men allt är klart tils i morgon ändå med foder och allt.
Ut och in med hundarna HELA tiden typ känns det som men lite drygt var 3e-4e timme i alla fall, ner springa och tända sen lägga i pannan så det skulle finnas varmvatten och värme i huset, lagat två måltider i dag, två diabetiker som MÅSTE ha mat så^^
Skulle ha damsugat om den hade fungerat, slagit in julklappar, fast julklappar är kul, förökte se på lite film, men man sitter 2 minuter sen roppar mamma och man måste upp och sen sätter man sig igen sen roppar mamma, opch är det inte mamma som roppar är det någon annan, kattlådan skulle gjorts rent också, men det skulle syrran gjort men det har hon inte så ska gå och göra det nu så det blir gjort så katterna kan gå på den i alla fall.

Okej jag är VÄLDIGT gnällig nu, men asa jag är fan inte sjävl i huset! och mamma säger jag är borstkämd, ja vist jag kan hålla med om det på många punkter, men va fan det är exempel inte bara mina hundar det är inte bara jag som äter det är inte bara min häst och så vidare, + att jag haft ont i ryggen i dag me då och allt jag har gjort har man vart tvungen att böja sig för, plocka fram grytor ta på hundarna koppel, mockat i stallet, hämtat vatten till hästen, fyllt på hö påsar ALLT har man fått böja sig ner för och det har gjort så J***A ont varje gång jag böjt mig, fast jag försöker att bara använda benen.
Vist mamma hon kan inte böja sig och så jag kan ju ställa upp för henne och sådant det är chill, men när syrran kommer hem hon sätter sig vid datan och där har hon suttit sen hon kom hem, man fick till och med roppa 3ggr för hon skulle komma till maten -.-

Ska sluta gnälla nu och försöka sova, ska va på riddersberg i morgon, men fan assa har jag ont i ryggen då så kommer det gå åt helvete att stå där oh mocka och allt jag pallar nog inte det då, men jag kan ändå inte missa det för då missar jag säkert något väldigt viktigt :S

Tisdag

Ännu en tisdag och jag är ledig.

Slagit in lite julklappar och fixat lite hemma, mitt rum ser fortfarande ut som ett bombnedslag haha.

Ska till stallet och fixa i rodning allt där nu är det tänkt, och sedan longera Zorro lite så slipper vi åka upp dit i kväll, för mamma vill inte missa halv 8 hos mig, och longeras det gör han inte allt för ofta om man säger så.

Man ska i kväll även skriva klrt ett företagsekonomiarbete som ska vara klart på torsdag, men hinner inte med det sen så MÅSTE göra det i kväll, och då slipper jag få det efter mig sen.

I helgen blir det troligtvis rätt gott :D på lördag ska man åka till Riddersberg och fota en kompis i snön när hon rider, och på söndag ska man kanske upp till JFK, det är tydligen hopptävling där och kompisen jag fotar på lördag ska kanske vara med, sen är det en från klassen som jag vet ska vara med, så får se hur det blir där!


Ich bin... Jag vet inte vad

Har vart en väldigt bra och stilla dag i dag. Morgonen började kl 9 med att 3orna som läser musik som tillval hade hand om Lucia det var den mest roligaste lucia jag sett, så som de lagt upp det med skildringen mellan typ som änglar och djävluar (ondska)

Dock haft en FRUKTANSVÄRD huvudvärk i dag :/ men saken är att jag har fruktansvärt svårt för att ta tabletter, inte svårt att svälja dem, men de vill inte stanna kvar imin kropp så de kommer upp rätt snart. Förra året en period gick det bra att äta dem, men nu har det börjat så igen att jag inte kan äta dem, så jag får leva med sprängande huvudvärk i stället. Har inte tid att gå och kolla varför jag inte kan ta dem eller så.

I kväll när vi kom hem fick jag laga maten, Köttfärs fanns då så lagade biffar med spagetti, och denna gången var biffarna rätt goda, förra gången smakade de inte så mycket, haha.

Efter det blev det stallet och för att vi skulle hinna allt så fixade min syster hästen och red han, medans jag mockade, sopade, fyllde hö påsar och gav Zorro foder som han skulle ha när han kom in.

Ha det gött nu då, för det ska jag ha jag ska ängna natten och kvällen åt att kolla på wolfs rain :D


Woho??!!!

Traktor lektion nu, men är typ klar med det vi ska göra på datorn så sitter och hjälper en kompis när hon vill ha lite hjälp.

Bytte lite julklappar med kompisar i dag, rätt kul.

Ska inte skriva allt för mycket, har för ont i huvudet för att palla va i skolan, fast är det ändå.


STRESS!

Kom hem i dag från lunchen viblev bjudna på, och det visade sig att vi inte alls skulle äta farmors mors hemmalagade mat.... Det blev att äta i Fjällstugan uppe på Dalvik i stället, gillar inte det. De andra åt jultalrik, ne jag åt inget av det som de hade så jag åt lasange i stället.

Sen blev det hem, fort ut med hundarna och byta om fort, för att sätta sig i bilen igen och fixa i ordning hos hästen, stressa på lite där då vi var tvungna att vara klara med allt på mindre än en timme, för vi skulle hem och äta middag. Men det gick, pappa hjälpte till lite så vi var 3st.

Nu i kväll blir det att duscha och kolla på tv, och i morgon så är det skolan igen med Lucia på morgonen i gympasalen, efter det vet jag inte om det är lektion men hoppas det för jag har redan 2 timmar och 45 minuters lunch så det får gärna vara en lektion efteråt ^^


Så perfekt! men mindre roligt.

I dag är det runt -10 grader, hade ju varit en perfekt dag för att fotografera min systter när hon rider i snön.
Men i dag så ska man och äta lunch hos farmors mor och farmors far, inget fel med det de lagar god mat och är jätte snälla, men jag hade nog ändå föredragit att vara i stallet, haha!

Har inte bestämt mig om kameran åker med än eller inte, men det är ganska troligt att den gör det ^^ för man vet ju inte hur länge till de lever de är ju ändå gamma xD

En kul grej ju

Läste lite olika fotobloggar innan, och då faller min ögon på ett inlägg där det stod lite om att hon fått läsare tack var det DETTA! (klicka för att komma till sidan)

Inte för att antalet läsare spelar någon större roll, jag har främst bloggen för att få skriva lite och för att kunna lägga mina bilder där, och kanske hoppas att någon kan tycka om dem och KANSKE inspireras. För jag blir väldigt inspererad när jag läser om andra som håller på mycket med fotografering, det i sin tur gör att jag bara vill fortsätta och fortsätta att hålla på med fotografering och fånga ögonblicket.

Men tänkte ändå att det kunde vara lite kul. Du kanske vill ha någon extra besökare på din blogg för skojs skull.
Det är bara att klicka på länken så kommer du dit sen är det bara att bli medlen, och för att säga det så är det gratis!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=darkdog


........................

Ibland känns bara allt som FÖR mycket, världen bara snurrar och livet flyger förbi ögonen innan man ens har hunnit att blinka.

Det är för mig inte klokt att jag fortfarande står upp och inte fallit ned på knä än, att jag inte är helt knäckt. Det är för mig rätt obegripligt!

All skit som har funnits, som finns där inne som jag inte visar för någon, den är där och där vill jag ha den, men frågan jag ställer mig är hur länge jag ska klara av att ha allt i min inlåsta kista, den är nära att brista. Den fylls på med lite hela tiden.

Jag borde inte gnälla, det är ALLTID någon som har det värre än vad jag har, och jag har det ju ändå ganska bra jag har en mamma och en pappa som lever ihop jag har 2 hundar var av den ena är så gott som bara min, 2 katter, och en halv häst, en mamma som alltid ställer upp på en, även om hon inte är personen man går och pratar med.
Jag har efter föera år av att varit ensam hittat de bästa kompisar som man kan tänka sig!
Så jag borde inte ha något att klaga på!

Men ändå är det så mkt som har hänt som inte borde ha hänt, och ALLT!

Det är så många dagar som man ångrar att man finns, för vilken nytta gör jag här? Jag känner mig som en stor jävla börda för alla!

Fan vilken jävla mes jag är som skriver detta här :O men assa saken är att jag HATAR att prata om sånt här, det är så mkt lättare att bara skriva ned det!

Bildbomb!

Längesedan jag slängde upp en bildbomb, så tänkte vf inte i dag ^^ Klicka för större bild

Min dator dampar så jag orkar fan inte med den mer så det får räcka med bilder så länge :P

 


Müde

Aw vilken dag assa, inte för det hänt så mycket. I morse var jag så sjukt trött, blev lite bättre sen. Haft bioogi genomgång av jord och stenar -.- sen Företags ekonomi, fick reda på vad vi fick på provet vi skrev för två veckor sedan, fan va förvånad jag blev, jag fick 28 poäng av 32 och hade man MINST 28 poäng så var det MVG, fatta man blir glad eller :D

Dock så när vi hade oförberett prov i ett hästämne för några veckor sedan fick bara 2 i klassen godkänt av 30 HAHAHA och vi hade ett annat hästprov i dag, hästens beteende och det gick åt helvete, jag fattar inte hur jag kunde svaraså som jag gjorde.... Jag VET att hästen sover runt 4 timmar per dygn, men jag hade helt hjärnsläpp och skrev 1 timme haha ja det är till att va jag i ett nötskal :P


5 Dagars ledighet!

Woho nu har jag vart ledig från skolan sedan i fredags, men änterligen i morgon ska man få gå dit igen.... Okej jag längtar inte till skolan, men när jag inte har haft något att göra nu när jag vart hemma, även fast jag vart i stallet massa och vart ute med hundarna och allt så finns det massa död tid som jag mer än gärna vill fylla ut med lite arbete.

PÅMINNELSE till mig själv att gå in på arbetsförmedlingen kolla jobb, samt kolla på andra ställen själv!
Jag kommer fan ALDRIG få mitt körkort annars -.- även om mamma och pappa verkar vilja betala det, men det händer ALDRIG något, så då betalar jag själv så blir det lättare, om jag får tag i ett jobb då :P

I dag så skulle jag skriva ut 60 bilder som jag ska klistra in i ett album och ge farmors mor och farmors far ^^ De tjatar ALLTID på mig om mina bilder, och jag blir sällan nöjd med dem, men nu har jag valt ut 60st som de ska få av mig, det är motiv på allt möjligt! Hästar, landska, smådjur, Vattendroppar och annat roligt!

Halva dagen igår gick åt att kolla igenom de runt 30 000 bilder jag har. Att välja ut bilder var inget svårt, jag är rätt kräsen med om jag tycker det är bra eller inte, men bilderna jag skrivit ut än så länge är OKEJ, Fast jag har 23 bilder kvar att skriva ut, men färgen tog ju slut :P


Släde åkning

Ska upp till stallet nu och spänna för Zorro, han ska få åka ned till Gränsen och hämta Hö. Hans hö tog nämerligen slut igår.

Ska se om jag inte kan ha med mig älsklingshunden Oboy också, hoppas bara på att han vill ligga på släden de 4km som det är dit, i värsta fall får han springa bakom lite. Men det hoppas jag ju han slipper :D han brukar lssna och lita på mig när vi ska göra något :D Enligt de flesta som ser mig och han så säger de att JAG är Oboys ALLT, vist han lyssnar inte alltid, men det märks verkligen att han ändå skulle göra vad som helst för mig<3


Gottans!

I dag i stallet var rätt skoj ska jag säga xD det kommer nog komma upp lite bilder om en stund.
Sen är jag happy face just nu :D min dator började fungera sent i gr kväll igen <3

.

Måste be om ursäkt för denna kassa uppdatering!

Sa för länge sedan att jag skulle fixa en blogg till som jag skulle ha allt annat på som inte handlade om hästar, tävär har det inte blivit så.

Helt jävla ärligt har hela livet kännts upp och ned de senaste veckorna, precis som om det inte finns något värde i något för mig längre.

Innan kunde ett skratt vara ett skratt av glädje, men nu känns det som om jag skrattar bara för att just på de ställena borde jag skratta eller så skrattar alla andra och då kan man ju inte sitta som ett fån.
Man vill ju inte visa hur man mår, man vill ju inte belasta någon annan med ens eget... eller?
Alla borde få tro att man är en glad och lycklig person, allt är ju så mycket lättare så.

Nu har jag så gott som skrivit för mycket i detta inlägget också -.-

Men jag måste få skriva lite, och att ha alla ord i en bok funkar inte för mig, och inte att skriva allt i ett dokument man sparar heller.... När det inte finns någonstans jag vet vart jag ska ta vägen måste det sippra ut någonstans!


Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0