Men SHIT!

Assa jag vet ärligt inte vad jag ska säga.
Jag och min syster åker ut till min farmor i dag och lite så för det skulle skrivas lite papper ch sådant nu sedan fafar gick bort.

Vi kommer dit och sen skulle jag syrran och vår kusin gå ut och packa lite hö som vi har fått för att ha till Sorro som vi lånade av farmor och farfar över sommaren då. Men innan vi går ut ber farmor oss att komma in från hallen igen, och sen ger hon oss var sin lapp, och på min och min systers lapp står det att vi har fått Sorro, och min kusin fick lite annat då.
Tydligen hade min farmor och farfar kommit överens om att om det skulle hända något skulle vi f behålla Sorro.

Men ärligt det känns lite skumt, för fodervärd tycker jag låter bättre, hästägare låter inte bra i mina öron inte som att jag ska va det i alla fall :/

Men givetvis var både jag och min syster väldigt grada för det, vi bara hoppas på att det inte är något farligt med Sorro nu eftersom han haltar när han ska trava, troligt är det något med hoven då en sko rök och sen blev påslagen sedan kollade en hovslagare på det och slog i 2 sömmar till och efter det började han hata stackaren :/ så vi hoppas det inte är något farligt, en annan hovis den vi brukar ha kommer i morgon och ska kolla på honnom.

För övrigt, om han blir bra så tänker jag fan börja träna dressyr med honnom och rida ut mer med han i skogen, dels för han behöver det, och dels för att jag så sällan rider stor häst. Isisar i all den ära, men stora hästar är så mysiga ibland också<3Stalldag

I dag har jag vart i stallet från kl halv 1 till kl 4 i alla fall :D

Jag började med att åka upp till stallet där min syster har Sorro och mocka och fodra och allt sådant som hör till det. Då in syster inte mådde så bra i dag så fixade jag det åt henne.
Sen är ju Zorro någon knas med också så han rids inte för tillfället :/

Efter det åkte jag ned till min älsk borstade henne och tog det väldigt lungt, något hon inte uppskatade så värst, det enda hon uppskattade med det var när jag sadlade, hon brukar naffsa lite när man sadlar, men jag drog så försiktigt i dag så hon brydde sig inte, och det är ju så det ska va:D

Longerade älsk lite, och där fanns energi, haha hon sprang och bockade lite och busade och hadde sig <3 sen halkade hon en gång och landade på knäna men hon verkade ycka det var mest kul änd haha! knäppa söta pollen<3

Det som var coolast i dag var ändå att det är ju mellan höst och vinter nu, men det vbar nästan 10 grader varmt så jag kunde ta moppen till stallet, så gött!


Början

Änterligen är det LOV... och jag har en massa ointressant att skriva om, men som jag ändå inte kan sätta några ord på så jag kommer inte kunna att få ut det.

har hänt en hel del och meningen är att jag ska uppdatera lite mer vad som har hänt!

Höll föresten i min kamera i onsdags för första gången på nästan 2 veckor, det är fan COOLT att jag klarat mig utan det så länge.
Men ärligt jag har ingen insperation till att fota, känns som jag fotar lika dant hela tiden samma vinklar och skit HELA tiden, men jag jobbar på det just nu, ska försöka fota lite frost en dag hoppas jag :D
Men vädret är ju PISS bara regnar och BLÄ så inte så kul.

Men nu på lovet ska jag ängna så mkt tid jag kan åt min älsklingspolle och hon ska tränas ALLA dagar utom en som jag vet just nu <3


Skolmästerskapen Hoppning

var skolmästerskapen i hoppning i går, jag hade med kameran så jag, Pecca och Marre tog lite bilder med den.
OBS kommer inte ihåg exakt vem som tog vilken bild!
Fler bilder kan komma senare!


Internett krångel

Mitt internett fungerar inte osm det ska och det gör att jag inte kommer kunna sitta vid datan varje dag, och massa sådant :@ men får tyvärr leva med det :(

INGET!

Inget intressant händer... men lite bilder från gårdagen med Gabbi kan ni få ^^
IslandstävlingVar på islandstävling i går kollade lite fotade lite fina isisar.
Tänkte jag slänger upp en bild på varje gångart :D

Skritt


Trav


Tölt


Galopp


Pass

Begravning :'(

Var på begravning av min älskade och BÄSTASTE farfar i dag.
Det går frtfarande inte beskriva att en människa som man älskat MINST lika mkt som ens färäldrar är borta! <3

Även om min farfar stammade, inte ar den typ som alltid pratade mest, var han ändå farfar liksom den bästaste man kunde ha som ALLTID satte mig min syster och vår kusin i första hand när vi var hos dem, han såg ALLTID till att vi hade något att göra, ro med båten, rida, gå i skogen, hjälpa till i stallet, vsade oss markinerna, åkte iväg till olika ladugårdar, hästgårdar, ett ställe där det bara har får, helt enkelt en Massa KUL grejer. Man hade alltid kul med han och allt även om det inte var så märkvärdiga saker, tror ärligt jag hittat på mer saker med min farfar än vad jag någonsin gjort med min pappa.

Allt kommer vara så jävla tomt utan dig<3
Rest In peace älskade farfar <3


JÄVLA BLOGG som inte vill ladda upp bilder :@!!!!!!!!!!!!

Tävling

Är med och tävlar hos Julia (http://jswalander.blogg.se) om en reflexskärm från, http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-silver-vit-110cm-p-1977.html


Höstbilder.....ELLER!??

Meningen är att jag ska ha en MASSA bilder och lägga upp till mina inlägg, men nu är det så att min CP data har det lite dåligt nu så den VÄGRAR att låta bilderna laddas upp, även om jag låter den stå i en timme och ladda är inte bilden uppe. Det är en stor anledning till att jag inte boggat något de senaste dagarna.

Men kan ju fatta mig lite kort ändå vad som har hänt....

Jag har vart lite i stallet både hos min älsk och vart och hjälpt syrran med mockning och lite så där hon är.

Vart ute och fotat min ena hund en hel del, höstbilder på henne då. Sen var det också en massa andra höstbilder.

Har vart och fotat en kompis häst igår, blev helt okej, höstbilder var det på den också för den delen. inte helt nöjd, men jag tycker det blivit LITE!!! bättre med mina bilder......

Sen har det vart skola nu i dag.

Har även kört bil i mörker för första gången i dag, super kul! :D
Ska bara tjata lite till på mamma så jag någon gång kan gå kursen med henne och så få intyg, så jag kan övningsköra lagligt och inte bara köra på skogsvägar och andra små assfalterade vägar :P

Lilleman


Alone

Denna dag började med att jag hade Studiedag, som innebär att jag sover tilll havl 11.
Är hemma själv när jag vaknar, och mamma och syran kom inte hem för än vid halv 6 på kvällen -.- jag kunde inte ta mig någonstans i dag.
Har inte gjort så mkt i dag i alla fall, sett på film diskat bakat samt fotograferat lite.

På kvällen drog jag en sväng med syrran till stallet och mockade och så.


Tänkte jag skulle slänga upp bilderna jag tog i dag, men då vill jag också ha kommentarer på dem!! (Klicka för större bild)


Skoldagen!

I skolan i dag så var det inga normala lektioner. Hela dagen handlade om alkohol, narkotika och tobak, Det mesta viste jag redan, men assa man kan ha rätt kul åt det ändå när en polis spelade full, HAHA assa hon borde bli skådespelare eller något ju:P
Vi fick lyssna på föredrag om vart man ska vända sig i fall man har problem hemma med alkohol, altså i fall en förälder dricker eller något, sen handlade det om något mer jag förträngde rätt fort.

På en annan station fick vi se en film om alkohol missbruk.
På ett annat ställe fick vi veta en hel MASSA om tobak och hur det skadar en och vart det finns tobak, som i ciggaretter, snus, vattenpipor, tuggtobak och sådant.
På våran sista station var vi hos en polis och snackade om ännu mer alkohol och lite om droger, och att alkohol är en drog, bara att den är laglig efter man fyllt 18år. Sen visade hon hur man såg att någon var full vad som hände med en och massa, fett kul var det.

I matsalen i dag satt vi mellan 7-11 personer från klasen vid ett bord och hade rätt kul, och sen helt plötsligt börjar de två bredvid mig ha matkrig med varandra, assa HAHA! Hur kul kan vi ha!!! OFATTBART!<3

Vi slutade vid kvart i 3, morsan hämtade oss och sen blev det stallet, men det är en annan historia:P

En bortsprungen komentar

Var en som komenterade, men hon ville jag skulle svara. Tyvärr kommer jag inte in på Din blogg. Därför svarar jag här!
Frågan:


Svar: Jag har en Canon eos 500D.
Jag personligen är väldigt nöjd med den då den inte är allt för komplicerad och är inte svår att ta bilder med bra bildkvalité.
Det är en bra hobbykamera för den som har fotografering som en hobby, som jag. Lätt att utveklas med.
Helt enkelt för mig var det ett bra köp, min första systemkamera. Tog vissrligen lite tid innan jag lärde mig någorlunda hur jag ska h inställningar och allt, men jag ÖVAR. och så är det ju mer alla kameror!

Temadag

I skolan i morgon så har vi tema dag om, alkohol, tobat och narkotika. Det kan ju bli trevligt...eller?
Passar nog i vilket fall med Alkohol på skolan, assa en bonnaskola och där drics och festas det väldgt mkt, men inget mig emot, man träffar så mkt nya roliga människor på ett sådant vis, och inget säger att man MÅSTE dricka.

Dåligt med bildet VET
Ska sova nu ha det gött <3

Vinn Reflexskärm

Är med och tävlar om en reflexskärm på Marias blogg (HÄR!)

Vill du också ha en reflexskärm på 100cm i diameter så var snabb och klicka in på DENNA LÄNK!
Skriv en komentar om varför just du ska vinna, men du har bara tils den 13 oktober på dig så gör dig redo för att VINNA!

Känner inte för att...

....gå till skolan i morgon, jag liksom vet inte, jag bara PALLAR INTE! det är inget fel på skolan, jag vet helt enkelt inte varför jag inte vill dit. Får se om jag tänker gå eller inte.

Hade tänkt gå ut och fotografera i kväll medans solen ännu var uppe, mitt mål var LÖV.
Men så blev inte falet, mamma hade köpt en ny billig telefon till min syster, och när syrran kommer hem och ska öppna den, ja då ligger det ingen telefon i förpackningen, det ligger en hopprullad tidning med stenar i :O så blev att åka tillbaka till butiken lämna tillbaka skiten och så fick de en ny som det var telefon i.


Bilder

Har inte så mkt att skriva. Eller jo MASSOR men är inte på skrivhumör så här är BILDER!2 saker

Det första, jag har INGEN insperation till bloggdesignen jag ska ha på min andra blogg.

För det andra... Här är en bild på min syster när hon galoperade på åkern igår!


Kan jag vara Kär?!!

Jag vet en så söt människa, han gör en så fruktansvärt glad.
Det är otroligt att han vet att jag finns, men han vet inte vad jag känner.

Det är en mysko känsla :O jag vet inte vad det är? men jag tror jag är kär????!

Fan nu blev det ju pinsamt..... för det kommer aldrig hända något ändå.

Man vill så mky som aldrig kommer hända, men jag kan inte rå för att jag har fallit för denna snubbe.

Träffade han i sommras, sov hos en kompis och han sov där också, vi hade rätt kul, men ändå. Kommer aldirg hända något.

Han gör en så glad, och sen är ett SORT + att han är fett söt :D


Va FAN ska jag göra!!??

Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0