För jag VILL!

HEJ HOPP!

Jag vill blogga, men har inget jag tycker är nödvändigt att blogga om längre, vad ska jag säga...

...Att i dag var min klasskompis med hem igen och fick rida min älskling, och det gick helt okej. Det enda som saknar är lite mer muskler och mer kondis så kommer det att gå SUPER för dem sen^^

Det är ju i princip sådant jag har att skriva enbart :(

Bild från i tisdgs när jagfotade en annan kompis med hennes häst ^^


100926

Denna dagen började med lunch och sedan dra till farmors mor och farmors far.
Fika lite där, visa lite bilder för dem.
En sak de påperar ALLTID att många av mina bilder är väldigt fina (farmors far var fotograf innan), men jag själv blir inte nöjd med dem, jag har en bild jag är nöjd med^^ (Inte bilden nedan)

Efter det hann vi inte hem och laga mat -.- så då blev det en pizzeria, och ärligt jag vill INTE äta där mer, är så trött på sådan mat, jag är jävligt trött på mat över huvudet taget!

Kvällen har spenderats med att kolla på Beck filmer.


R.I.P Farfar <3

I morse vid halv 7 ringde min farmor mig på min mobil och grät, hon ville prata med pappa.
Fick efter det veta att farfar hade dött nu i natt (10-09-25)
FAN HELVETES JÄVLA SKIT! rent ut sagt, han var ju för i helvete stabil och ALLT.
Han fick veta för 2 och en halv vecka sedan att han hade cancer i ena lungan och den hade spritit sig till hjärnan, och för någon dag sedan fick han sin första cellgiftsbehandling och allt verkade frid och fröjd, men igår visade det sig att det kutrison *stav* som han även fick, det tålde han inte så han fick ett blödande magsår som han opererades för igår.
Pappa, faster och farmor samt flera sköteskor hade småpratat lite med han på kvällen sen, och han hade verkat rätt pigg och så.
Men så i natt någon gång efter 24tiden så dog min älskade farfar<3

Farfar som man hittade på så mycket kul med, han som alltid såg till att vi hade något att göra när vi sov över hos dem, som att gå ut och plocka svamp, pyssla med deras hästar, åka runt och få kolla på andra hästgårdar i närheten samt ladugårdar och ett ställe där det var kycklingar.
Det var han som lärde en att ro med båten, han som sa hur man skulle stå när man högg ved, han som ALLTID lät en vara med!<3

Min farfar!
Min systers farfar!
Min kusins morfar!
Min pappas pappa!
Min fasters pappa!
Min farmors man!

Kommer att vara så tomt efter dig<3 Du var för mig en väldigt speciell människa som det var svårt att inte tycka bra om, en omtänksamm människa<3

Kommer ALLTID att sakna dig, min farfar<3(tänkte det skulle vart med en bild, mn just nu ska mitt JÄVLA dator ha ADHD! )


Charlies häst och hund REA!

ÄNTERLIGEN är jag hemma efter att spenderat x-antal timmar genom att gå och bara glo på charlies. Köpte ändå lite hästgrejer :D ett grått schabrak, en grå grimma, gråa fleeclindor och ett par extra blåa ridvantar. Ska nämerligen köra på en grå outfitt (stav) ett tag hade jag tänkt.
Becka var också med och hon köpte lite, men min syster hon MÅSTE ha köp mani, för hon köpte fett mkt, och ändå gick vi till Hööks efter det så fick jag etala ett reflex-ridtäcke åt henne. Men det gör inget, när hon har allt hon behöve sedan är det ju ganska chill.
Bilder på dagens inköp!

Nej nu måste man dra iväg till stallet en sväng.

 

Ikväll ska jag börja jobba på min extra blogg jag ska ha som ska handla om allt det där som inte har med hästar att göra, så kommer det ENBART handla om hästar här.


Dulúth

Var upp hos Zorro och mockade ochfodrade, sant slängde ut lite hö till han i hagen eftersom han inte ska gå i en ledig hage så han har som en sandhage nästan, och då måste det ju finnas tillgång till hö i stället.

Efter det åkte jag ned till min älskling, tog in henne borstade henne, och sen fick hon springa i padocken, gick bra ju :D inte lika pigg som sist, men inte slö heller. hon får galoppa helt utan något på ryggen eller på huvudet helt lös, tycker det är bra, hon är så bukig och lite fet så nu ska det bort då får hon galopera en del, sammtidigt som hon får muskler!

Min älskling var jätte duktig i dag, och vi förstår varandra lite mer för varje gång. För jag värmde upp henne genom att longera lite, och assa vill jag hon ska stanna räcker det inte om jag ber henne med ord, men hukar jag mig ner så stannar hon sen säger man kom så kommer hon in till en :D min älskling e så duktig, men vi tränar från och med nu utan godis fr jag slipper ha hennes naffsande då.

av fall


Byta stil?

Borde jag kanske byta stil på min blogg? eller helt enkelt ha 2 bloggar? en om vardagen, och sen en enskild om det som är mitt största intresse, nämerligen hästar?
Skulle det då bli lättare för dig som läser att läsa, och du kanske inte alls är intresserad av hästar, och vill då inte läsa om det. Eller så Älskar du hästar oh vill ENBAT läsa om det?

Jag vill ha MÅNGA förslag på hur jag ska göra^^


NP1H

Haha ibland är klassen för go, stimmig som fan men ändå så jävla nice människor assa!
Jagade Emilia lite i skolan i dag petat på Sarah, Jesica, angelika, Pecca och Elin haha. Full rulle bara så ni vet.inget lamt utan lite stimmigt, men är något jag kan leva med, har gömt mig för mimmi i dag, klappat henne på huvudet några ggr och hon ska hemnas genom att peta på mig haha, det bästa är att gömma sig :P

Jesica böt skola från och med i dag :( inget mer petande på henne då :( får be någon jag känner på Brenell i nässjö peta på henne helt enkelt :P

Ville se Luddemannen på hoppträning i dag, men inte då -.- det piss regnar och kan inte ta moppen. mamma och pappa ska kolla på en ny bil så de kan inte köra mig heller, så får dega hemma, för kan inte ens ta mig till stallet och älsklingen :@

Skoljoggen i mogron, på en TISDAG just den dagen då jag är ledig -.- jag kan verken ta mig in till den tiden den är eller ta mig hem efteråt så BLÄ på den!

Inga roliga sms på flera dagar, och jag är en människa som MÅSTE skämta och ha mig, jag vill INTE bli den inständga människan igen så BLÄ på er tänker vara den som måste skämta och ha mig fört att få känna en bra dag ! :D

PÅMINNELSE!!!!!! (bilden nedan)


..

Stallet i dag, bettet passade :D hon kunde haft 0,5cm mindre, men det fungerar bättre än det förra :D
Syrran red 15 min barbacka i padocken på henne, sen ville hon inte mer då släppte jag henne i padocken, och SHIT va hon satte av i galopp och bara fräste, har nog aldrig sett henne va så frammåt och verkligen vilja springa så som hon gjorde på långsidorna i dag! Underbara ponny, sprejade på pälsglansen innan de red också, tänkte jag skulle reda ut svansen efter de ritid, vi kommer in jag ställer henne i boxaen och assa hennes svans är fett tjock och den va ganska trasslig, men nu när vi kom in drog jag några tag med fingrarna igenom och den var knappt tovig :O det var riktigt nice assa.

Vi åkte sedan upp till Zorro så red syrran han en sväng i padocken där och hoppade han lite, och han har inte vart riden på 3 dagar så han var lite frammåt om man säger så, men han rusade ändå inte på hindren så som han brukar göra hon fick han att sakta ner innan hindret, även om det kanske gick lite fort efter hindret i stället sen HAHA!
I morgon får det kanske bli intervallträning för Zorro på åkern om han håller sig i skinnet vill säga. Annars får hon la värma upp han i padocken, för han sticker på en åker, men driver man han när han drar i väg kan hon sedan få bukt på han, men skrittar man för länge sen tycker han och man inte hittar på något så sticker han iväg igen, så det gäller att han MÅSTE göra något han tycker är kul medans han skrittar.
Han förstår inte vitsen med att skritta riktigt xD


Vad ska man kalla det?

har inte den blekaste om vad man ska kalla en dag som denna!?

Tråkar hemma, mamma, moster, mosters kille och pappa är istan kommer hem till middag.
Det finns inte så mycket som man kan göra känns det som, eftersom jag och syrran är hemma och har hand om hundarna och katterna, samt att jag ska laga maten tills de kommer hem.

Hade så fruktansvärt viljat åka till stallet, men nu är det så här jag äger inga regnbyxor, och det regnar stup i kvarten. Ska i vilket fall be mamma köra mig till älsk ikväll så ska jag borsta henne reda ut svansen och manen, och allmänt kolla igenom henne helt enkelt, om det finns tid ska jag longera henne en sväng. Hon har blivit duktigare och duktigare på det, jag longerar ju aldrig med inspänningar eller något, så hon går ju inte i form eller något, för tillfället är det mest för hon ska få röra på sig lite, och för jag ska lära mig använda mitt kroppspråk rätt!
Det går ju mycket bättre nu som sagt, för säger jag enbart whooo!! sänker hon farten och sammtidigt sänker jag handen med repet i lite, medans om jag säger proooo! och sänker handen lite extra betyder det att hon ska stanna, och när jag sedan kallar på henne får hon komma in till mig. Det med att hon inte får komma för än jag kallar på henne fungerar inte helt än, men det kommer.

Ska pröva den nya pälsglansen jag köpt, det var något tyskt, men läste lite på den och det verkar bra, sen luktar den bra också!

Och nu medans jag ändå kommer ihåg det MÅSTE jag tipsa om en blogg jag tycker ör kul att läsa :D
min kompis blogg Jossan http://dressyrnissen.blogg.se/


Nytt!

I dag var jag en liten stund i skolan, började halv 1 men var där kvart över 11 och gick och åt med de andra. Vid kl 12 gick vi till datasalen och började våran lektion, eftersom vi började 30 min tidigare fick vi gå 30 min tidigare :D

Åkte till stan in på Eko och köpte ÄNTERLIGEN det bettet jag ska ha till min älsk, ett 3-delat bett med D-ringear (i think) och fasta ringar :D hennes bett är 13,5cm typ, men det nya som jag VET passar då jag fick låna ett i den storleken av en kompis, men det nya är 11,5 :D och mkt bättre. Sen köpte jag änterligen ny pälsglans och också!

Nu ikväll är mammas syster och hennes kille här, har suttit i köket de åt räkoro ch kex med ost, jag sj som inte äter något djur från vatten åt enbart kex med smör på. Dricka till det för mig var Xide de andra drack vil eller öl (BLÄ!) och min syster drack vanlig alkoholfri cider ^^

 


Tdisbrist

Hinner inte riktigt med det här, men det får bli när det blir helt enkelt.
Har lite bilder från igår som jag tog efter jag och resten i min grupp haft stalltjänst.
Stannade kvar efter skolan fotade en kompis när hon red 2 hästar, men har bara fixade bilder när hon rider sin egna häst än så länge.
Klicka för större bild:

Mannen assa

I kväll drog vi till stallet, syrran drev sorro i padockn medans jag mockade och fodrade i has box.
Hon skulle ridit Ludde, men blev inte så, vi badade hans svans och man i stället, han måste ju va lite ren tills i morgon då han ska köras till Riddersberg. HOPPAS han går in i ridhuset bara :D jag tänke jag skulle kolla lite, fota OM jag får för ägaren till han^^


Mannen assa

I kväll drog vi till stallet, syrran drev sorro i padockn medans jag mockade och fodrade i has box.
Hon skulle ridit Ludde, men blev inte så, vi badade hans svans och man i stället, han måste ju va lite ren tills i morgon då han ska köras till Riddersberg. HOPPAS han går in i ridhuset bara :D jag tänke jag skulle kolla lite, fota OM jag får för ägaren till han^^


cola och knäckebröd

Coca cola och knäckebröd är svaret på hela denna dagen. Ingen skola för mig som vanligt på tisdagar.

Hade behövt åka in till stan, men det gick inte för det skulle komma en gubbe som kon så sent så det gick inte -.-
Har massa saker jag MÅSTE fixa helst innan i morgon, och nu kan jag inte fixa någon av dem.

R.I.P Charlie 10-09-13 vet inte hur gamal han var, men han måste varit snart 2 år ungefär, och han liv är redan slut, så ORÄTTVIST!


ZORRO!<3

Zorro den busen stack med min syster flera ggr när hon red igår. De red på en åker, men min syster svarade med det som ibland hjälper, istället för att dra och slita och bli arg och allt ställde hon sig upp och bara drev på han. Han saktar ner och springer inte alls lika fort, det är ju mycket jobbigare att springa när man måste det, så när hon gjort det kunde hon sedan sätta sig ner och få ner han i trav och så. Meningen var han skulle få sträcka ut, men bara när min syster bad han. Sen var tanken de skulle ridit lite mer markarbete/dressyr där men det gick inte så bra i dag, då Zorro var helt hyper och allt. Men han är så söt och allt, så vad gör man inte :D
Bilder: (klicka för större bild)

R.I.P Charlie

I kväll så fick en bonde skjuta våran katt, Charlie.
Han hade kommit in och kunde inte stödja på ena bekbenet, och han skrek bara. Jag kännde på benet men kunde inte känna något som var brutet. Men benet bara hängde där och han kunde inte göra något med det.
Vi hade inte hunnit försäkra han än, och då hade vi inte råd att åka in akut med han till djursjukhuset heller.

Mamma och pappa körde iväg han till en de vet har ett gevär, och så hade de han i en låda, och så skjöts han genom lådan.
Så nu har vi bara 2 katter kvar, de två som är jävliga och går runt och ska pinka ÖVERALLT!

Sista bilden jag tog på Charlie innan han åkte ikväll :'(


Tävling dressyr

Var och kollade/fotograferade på/åt en kompis i dag när hon red, min syster var med och hon fick bli hästskötare.
Första klassen blev 59% tror jag, ingen placering. i andra klassen fick de 52% (tror jag) fortfarande för lite för placering.
Men i mina ögon var de kanonduktiga :D och gick jätte fint, ärligt, såg hästar som gick riktigt dåligt som fick högre poäng än min kompis:O det är mysko, men men.

Jag fick lite bilder på dem i alla fall^^
(klicka för större bild)
Länk till hon som rider på bilderna KLICKA HÄR!

16 oktober kl 14

Assa jag tänker ha fett kul den dagen den 16 oktober :D
Har skrivit det innan, men kan inte hjälpas att jag läntar till den dagen i vilket fall:P

Ska ju nämerligen åka och kolla på en islandshästtävling på vaggeryds ovalbana då! Okej inte så intresant att jag bara ska kolla, men ärligt jag tycker det ska bli skitspännande.
Sen är det ju extra kul när en man vet vem det är ska vara med och tävla också!
Vf kan det inte bli 16 oktober NU för.

Men för mer info i fall du vill veta mer om det står det på Bjargs hemsida, men du kan även KLICKA HÄR!

En dag ska jag fan se till att vara med på en sådan tävling, dock krävs MASSA träning fortfarande med min älsk, och jag har inte hittat all den hjälpen än, jag har hittat hjälp för markarbete och dresyren men inte för själva gångarterna :/ men det kanske löser sig, först måste jag ju sätta igång min älsk ordenterligt först och få bort den tjocka gräsmagen hon fått :P

Här är också info om det. (vill ni se bättre kan ni klicka på bilden)

Full fräs.....blev slött

Åkte upp så fort jag ätit och mockade hos Zorro gav han vatten och mat så det är klart när de sklle ta in han ikväll.

Efter det åkte jag ner till min älsk, och för första gången på länge när jag hämtade henne så trilskades hon inte :'D
Hon brukar stanna och vägra gå med, men i dag kom hon med, vist hon stnnade till några gånge, men jag kallade på henne igen och så kom hon. Fast Freyja var lite draghjälp, hon är jätte gosesjuk så hon gick och typ la huvudet i min arm när jag gick, och min älsk blir avis när jag klappar någon annan och inte henne. Så gick kanon i dag med älsk! Vi longerade och hon lyssnade på mina tempoväglingar :D
När jag sänker handen mot marken och säger whoh, betyder det att hon ska sakta av. Medans om jag säger prooooo.... så betyder det att hon ska stnna och det är tillåtet att komma n till mig ^^ fungerade bra i dag med det :D ska dit i morgon också, får se vad jag ska göra då, de ha fått ett nytt stort öppet bete, jag kan ju driva på ALLA hästarna där inne så de får springa tilsammans:D ju större yta de springer på desto bättre ju, lättare att svänga utan och halka och allt det ju så det blir nog så :D


Bett

Ska försöka pallra mig ut till min älskling Dulúth i dag, efter jag vart uppe hos Zorro och mockat hos han. Då min syster och pappa är och träffar farfar, mamma och jag är hemme för vi är lite förkylda och vill inte smitta han ni.

Ska longera älsk lite kanske^^ sen ska jag ta med hennes bett hem, efter jag mätt mer exakt hur mycket förstort det är.

Jag tror, jag vet inte, men jag tror att eftersom hennes bett är för stort ligger det och irriterar henne i munnen i stället, och därför springer hon runt tuggar som en dåre på det och slänger med huvudet när man rider, och vill inte sänka huvudet och så. Om jag har tur kommer hon bli mycket lugnare när hon får ett bett i munnen som är lagom och inte 3cm för stort.


Zorro och syrran

Här är lite bilder från när syrran hade ridlektion i dag ^^
Zorro och hon fick träna på att ta det chill i hoppningen, medans jossan hade satt upp en as bra övning som för övrigt man kan hitta på hasthoppning.ifokus.se (klicka).

Här kommer lite bilder. (klicka för större bild)

Farfar :'(

Har i dag fått veta att min farfar har cancer i ena lungan och att det spridit sig till hjärnan på olika ställen. Det innebär ju att han kommer at DÖ! :'(

Ni kan ju gissa va fan jag kläckte ur mig och lät helt oberörd när mamma kom och sa det till mig, jag sa "Men han har ju rökt så mycket så han får skylla sig själv!"

Fattar knappt själv att jag sa så om MIN farfar, den snälla lite tysta som inte alltid säger så mtcket, men som ALLTID sett till att jag syrran och min kusin varit hos dem och sovit över, han som såg till att vi åkte till hästgårdar, åkte kollade på kycklingar, kor, katter, tog ut oss med båten på sjön, fiskade, lät oss rida sina hästar och så en MASSA mer saker.
Och i dag kommer de och säger att han blivit så sjuk, det känns inte verkligt, kanske därför jag readerade helt hjärtlöst, jag vet inte. Min värld är redan upp och ned, så det känndes bara som det kom en tyngd till som håller en kvar där under och inget mer.

Råttor och andra smådjur

Har inte skrivit på 3 dagar tydligen såg jag nu, ILLA! Men nu har jag lite bilder jag kan vis från när vi hade djurvård i onsdags, och jag lät en as söt råtta krypa på mig även fast jag är fett rädd för dem :D
Sen kan man ju inte säga annat än att klassen NP1H blir bättre och bättre hela tiden xD även om den är lite mysko ibland :P

End

Tillbaka från en skoldag, lektionerna flöt på. Biologon är inte det roligaste än men inte illa heller. Fast om jag ska skriva ett roligt ämne så är det företagsekonomi :D vi snackade om svartjobb i dag, om varför man INTE ska jobba svart, det ger inte en själv några fördelar alls, medans arbetsgivaren tjänar MASSA pengar på en som han kan använda åt sig själv -.- ILLA!

Kanske tar och skriver ned så som vi gjorde på lektionen sedan, efter jag inte glömmer att ta med mig alla papper hem då:P

Musiken känns så jävla bra nu, utan den...Ja jag skulle inte sitta här i alla fall, då skulle jag sitta i ett hörn och mögla och va helt hjälplös.

Matsalen i dag, assa tycker det är as kul att komma till matsalen när vi ska äta xD vårat bord har typ alltid mest disk. Först maten, och ett glas med saft eller mjölk. Sen efter maten går vi och hmtar oss var sin kom´pp med varm choklad, kaffe eller te. det är as nice :D


Utlottning

Är med i en utlottning av 2st 10x15cm utskrifter på Michaela D's blogg. (klicka)
KOLLA!!!vad heter din blogg??

Jag vill ha MASSA nya bloggar att läsa.
Så nu undrar jag vad heter DIN blogg?? Skriv vad den heter samt vad den handlar om ^^


Att köpa en dyr ridväst eller inte? Det är frågan?

Var på Charlies i  dag köpte ett par nya ridbyxor, så nu har jag 2 hela ridbyxor (snart).

Var även och prövade en rid väst som var beställd, som jag skulle prova. Givetvis passade den inte då mina höfter var i vägen så den kom inte ner v axlarna, och då kommer den inte ha den bra efekten i fall jag skulle ramla av.
Men hade tur ändå, den västen jag prövade var en XL och rutad, men hittade en som dock inte var rutad (jag vill ha ritad) men den var i storlek M och den passade! och satt bra, och kom ner så mycket mer vid axlarna och allt.

Dock den västen som passade är la inte den mamma vill köpa, men det kommer troligast bli den ändå.
Saken är att den som inte passade kostar 990kr (tror jag det var) och den som passade mig den kostar ca 1450kr.
Men jag måste ha en ny väst, då min gamla rid väst, är för stor i axlarna och allmänt stor, förutom runt magen då, men ÖVERALLT annars är den för stor, och det gör även att den är mer i vägen och stör mig än att hjälpa mig i fall jag skulle rammla av eller liknande.

Jag har visserligen börjat rida utan väst nu, då det känns bättre. Fast bättre känns det inte, det känns bara som om jag blir lite fegare utan den, men på samma gång känner man sig lite friare, och det är lättare att koncentrera sig på att sitta rakt och få bak axlarna, för västen jag har än så länge gör att jag inte kan få bak mina axlar riktigt, den är i vägen helt enkelt.

OBS! kom på en sak som hjälper mot förkylning, energidrika typ monster har en som är gul med juice i, super god och gör en piggare, man känner sig bättre. Dock är det ju massa skit i som inte är bra. men hjälper gör det:DBortglömda

Har lite bilder som jag glömt bort att visa, tror jag.

Här är några i alla fall^^ (klicka för större bild)


Fantisera om en egen rubrik..... Drömmer sig bort.

Har gått och blivit förkyld, jag är nästan ALDRIG sjuk eller så. Nu när jag går i en skola jag VERKLIGEN tänker anstränga mig i, ja då är det klart att man blir sjuk!

Var öppet hus på skolan i dag (lördag), vi hae Obligatorisk närvarao. Jag har inte en aning om vad man skulle där och göra, vis vi kunde få köpa arbetskläder som vi MÅSTE ha, typ som ett par skor med stålhätta. Det är sådant jag tycker skolan borde stå med, men jaja. Det fanns i vilket fall inget där i min storlek, även om vi hade 70%rabatt på ridkläderna och det (BARA i dag), Fanns ändå inget jag kunde köpa som sagt, så det fick va. Jag kommer ändå åka till Hööks eller Charlies och köpa det sedan i alla fall, och då är det billigare än vad det var på skolan även om vi hade 70% rabatt då.

Blä..... har haft febes sen i går kväll, men jag pallar inte stta hemma och dega ändå, det går INTE. Jag följde med min syster till stallet och fotograferade henne när hon red.

Hon valde att hoppa med han i dag, när hon säger att detta blir sista hindret v hoppar, ja assa vad ska jag säga, det är då hon åker av efter hindret, men hon slog sig inte som tur var!

Lite bilder från ridningen: (Klicka för större bilder)
TORKA!

Jag har inget att skriva om längre känns det som. Haft funderingar på att lägga ned bloggandet, men vet inte det än, det är ett litet roigt tidsfördriv.

Ska dra till skolan nu strav, börjar halv 1 och slutar halv 2 :P

ONt i halsen som bara den, och är ganska förkyld i allmänhet om man säger så, men det blir att jag måste ta moppen till skolan nu (går ju inga bussar hos mig) mamma åkte till stan nu och jag slutar innan hon kommer hem, och jag måste hem till den ena hunden och lite så hon måste ut och BLÄ!
Syrran kommer la att dra raka vägen upp till stallet, vem vet.


Skolan och Ladugården

På skolan i dag så har vi varje onsdag "Arbetsliv" det innebär att vi prövar på ALLA yrken på skolan en dag i veckan, och denna veckan skulle jag och syrran +en till som var sjuk, vara i ladugården.

Säger bara det, jag tänker ALDRIG hålla på med något sådan, så jävla äckligt rent ut sagt (enligt mig då alla har olika åsikter)

Började halv 6 i morse och slutade halv  på kvällen, morgonmjölkningen gick ok, var så trött så vet i fan vad jag gjorde, kvälsmjölkningen gick åt HELVETE då en ko sket på mig! så ÄCKLIGT!!!!!!!

Men assa kalvarna, ja vad säger man de är FÖÖRRR söta:D fick gå ut och gå med dem, syrran tog en bild på mig, (har inte fått den än kommer sedan)

Finns SÅ mkt att berätta om dagen fördelar och MASSA Nackdelar!

Men nu ska jag sova, har en lektion i morgon, Företagsekonomi, Kul! :D

Sen efter skolan ska Emilia med mig hem, så ska hon få rida min älsk och se om de passar :D HOPPAS! för hon måste komma igång nu, och allt sådant, och har fått lov av ägarna att någon annan än jag rider henne, även om de inte vill förstå att jag inte borde rida henne just nu, jag kan, men för hennes bästa med rygg och allt så hoppa jag över det. Jag jobbar henne från marken och sådant  stället, och vill lära känna min älsk så mycket mer!

Om det blri som jag hoppas kommer jag kunna rida henne sedan lite då och då, och Emilia får fortsätta rida om hon vill :D vi kan ju dela på det om fallet blir så, för man kan ju ha tid olika dagar och så kanske.

Mycket text nu :/ och jar ingen bild än, dahm!

Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0