Zorro <3

Syrran har helgen på Rb denna helgen.
Så jag passade på när jag hade chansen att åka dit och rida Zorro, hennes och min häst, i rudhuset. Eftersom syrran ändå hade med honom där.

Kan ju säga att jag tycker ALDRIG att ett ridpass jag vart med på och ridit har gått bra, men i dag kan jag tycka att det gick ju ändå rätt bra!
Stor förbättring, jämfört med när jag red Zorro precis innan jul, jag hade INGEN kontroll på han, och han tack med mig.
Men i dag hade jag hjälp av Jossan, en kompis, och då använde vi graman, i FALL att han skulle få för sig att sticka så jag skulle ha en extra broms. Men till lite av min förvåning så lyssnade han ju på mig i dag! vist ville han springa iväg lite ibland, men han lyssnade ändå på mig, och framförallt jag red på det 3-delade bettet och han hägde inte på bettet och tog det inte!

Så efter jag hade värmt upp lite, så började vi rida lite på en volt i ena hörnet på ridhuset, då det var en del andra ekipage i ridhuset, och jag red runt där en stund fick instruktioner, och vips hade hästen jag satt på börjat gå i form! det händer liksom inte när jag rider att en häst går i form! Men id dag gjorde det de, och när jag ex bad han flytta ut baken från volten lite gjorde han det samma sak om jag bad han flytta in den, och han var så sammarbetsvillig, och verkligen FÖRSÖKTE!

Han har lite svårt att gå i form i trav, men det kommer nog det också. Så när vi väl travade så kör han upp med huvudet, men hon sa hur jag skulle göra, jag gjorde så och pang så sökte han sig neråt :') och så fort han gjorde det så fick han sakta av till skritt som belöning!

Han va en så duktig pojk i dag! jag KANSKE ska rida han en gång i veckan med ett skritt pass också.

ett plus, jag är inte rädd för att rida han längre nu <3

men min älsk är ändå Dulúth även om Zorro är awsome också :P

OBS! Bilden är från tidigare i vintras!

Bild smakprov!

Här är ett litet smakprov från gbg horse show. Det var så kul där!
Jag fick ingen TOPPEN bild av de över 1000 bilder jag tog, men finns en hel del som är OK ändå ^^
så här är några så länge:


Gbg Horse show

Tänkte pröva detta med ett tidsinställt inlägg!

Är me häst 1 och 2 uppe i götteborg och kollar på horse show och har en massa kul vid detta laget, och jag fotograferar nog en hel del också kan jag tro.

Bilder kommer la innom sin tid :P

Bilder bilder och bilder som väntar!

Har en hel drös med bilder i min kamera som bara väntar på att få komma in till min dator, så jag kan se dem i större format. Dock är det ju nu så att jag har inte photoshop på min dator, och jag avlider nästan av det, men men. I morgon ska jag ändå se om jag inte kan ta och låna min systers dator där photoshop finns, och så ska jag ta och pallra mig att fixa bilderna.

Har även en hel MASSA att skriva om, men har inte haft tid, och det börjar bli lite långsökt att komma och skriva med det nu, så frågan är om ni aldrig kommer få veta vad det är! ;P

Filmkväll!

Filmkväll med två tjejer i klassen^^

HOPPAS jag får med mig kameran xD

Bilder 12/2-11

Bilder från gårdagen

Dulúth frá Gröf

Helt underbar dag i stallet i dag!

Var hos min älskling först, fixade henne lite, lösdrev och tog lite kort.
Och vilken kareta hon satte i paddocken i dag, jag behövde inte ens driva på henne!
Märks att hon blir rastlös av att bara gå i hagen, men jag SKA och åter SKA åka till henne oftare, så jag till slut ska kunna rida henne igen.
Det närmar sig, vägde mig i dag, har gått ner 2kg på 1,5 vecka STOLT!!!

Älsklingen tydde sig väldigt mycket till mig i dag, kan hon ha saknat mig ???? Ärligt talat så vet jag inte det, men hon följde mig som en hund i dag helt lös, och hon lyssnade på minsta lilla vink, och va så frammåt verkligen ville springa frammåt och bara sträcka ut!

Efter åt åkte jag upp med syrran till Zorro, hennes och min egna häst. Meningen var hon enbart skulle rida en kort stund, men det slutade med att vi tog och spännde för släden och åkte ner med den till stallet min älsk står i, där vi lånat släden, sen så red min syster tillbaka, och lata jag fick åka bil de 4-5km som det är upp till stallet igen.


Ögonsten

Älskade underbaraste ögonstenen <3

Jag har brutit mitt nyårslöfte redan!

Min älskling liknar mer en tunna än en häst, enligt mig.
Saknar henne så, det gör så fett ont just nu för all saknad jag känner av henne.
Men vart finns tid, vart ska jag få tiden ifrån?
Den finns ju för F*N inte!

Hur jag än planerar, hur jag än gör.
Det blir ändå ALDRIG så som det borde bli, det går ALLTID åt H*****E!

Jag ÄLSKAR dig, det är OBESKRIVLIGT<3

Lämna mig ALDRIG!


Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0