29 mars

jag måste bara HISSA musik!

Musik är det bästa i nästen alla lägen, när man är nere/ledsen, när man är glad, när det regnar, när det är sol, sommar som vinter, jag så gott som alltid är musiken något som ALLTID finns där. Den påverkar oss människor så olika, för mig är msiken ett sätt att komma bort från det runt omkring mig, att tänka lite, eller att helt enkelt bara lyssna på låttexterna i alla de låtar som kommer efter varandra i spellistan.

Musiken är en viktig del av mitt liv, utan musiken att ta flykt till när man vill få känslan av att man får vara ifred i alla fall, utan den hade jag stressat sönder totalt. Helt enkelt ett sätt att få mig att sluta stressa.
Dock så vill jag lyssna på lite rockigare musik. Skulle jag fråga min mamma skulle hon bli superstressad av en låt som spelar lite fort, medans för mig är det inte alls så, jag vill ha det så, det är då jag kan tagga ner lite.

Va bara tvungen att skriva detta! mUSIK ÄR så MYCKET!


27 mars

Syrran fyller 17 i dag, Grattis på henne!

Kameran slinker nog med in til stan i dag, ta lite kort på farmors mor och farmors far, alltd kul.
Speciellt när farmors far är väldigt intresserad av foto och själv har jobbat som fotograf!

Snart blr det antagligen lite bilder på vårblommor då de börjat poppa upp lite smått, samt lite vårbilder på hästar borde ju komma också!

Måste verkligen ta mig i kragen och verkligen träna lite mer än vad jag gör, har börjat slarva väldigt mycket, och det är INTE bra, jag SKA bli bra på att ta bilder en dag! så känn på den! ;P


22 Mars

Hästen Zorro som syrran och jag delar på fick ta en tripp till veterinären i dag.
Då han har haltat i lite drygt 2 veckor, och haft ett svullet bakben.

Dommen för han löd, Han hade påbörjan till spatt, men att han skulle få mettakam i två veckor, och 3 dagar efter at de börjat behandla med mettakam skulle han tydligen ut och galopptränas. Med tanke på att han precis bara börjat få spatt hade veterinären sagt att han kommer halta framm tills det utvecklats het, mem när det väl gjort det och om vi bara håller igång han så kommer han dö av ålderdom innan han kommer störas av det sen igen. Min syster skulle till och med kunna tävla han lite smått om hon ville :D

Men som sagt varannan dag skulle det ut och galopperas tydligen nu i början, och varannan dag vila.
Borde inte va någora problem då våran 23åriga nordsvensk tycker att galoppera är livet !


21 mars

Nu har värmen börjat krypa fram lite smått här i den del av Sverige jag bor, detta innebär ju även att det snart poppar upp en massa vårblommor.
Vårblommor är nästan ett MÅSTE att jag ska fota.

Har försökt mig på att fota småfåglar, men har en kännsla av jag måste  göra rent lite på glasen i mitt kamera hus, samt puttsa av linserna på mina objektiv, helt allmänt göra en rengöring av min kamera, den blir så lätt smuttsig när man har med den i massa stall som det dammar i.

Får ta tag lite i det här med min blogg troligen också, finns dock inte så mycket tid att sitta vid datan, det har inte funnits så mycket tid för fotografering heller.
Ärligt talat vet jag inte vart jag gjort av all tid!
Men ska skärpa mig!

På bild : Jossan och Rea, Från Mette träning på Rb


Helg på Rb

Har helgen på Rb i skolan, helt okej, men känner det börjar bli segt :P
Fast bara i morgon också och på måndag tänker jag va LEDIG!

Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0