31 Maj Bildbomb

Har varit extremt oaktiv det senaste, haft massor att göra, och inte haft så mycket att skriva om, men tänkte at idag kan jag ju alltid bjuda på en redigt STOR bildbomb, av det som har hänt sedan jag skrev senast ^^

Bilder från min klasskompis hästar 17/5

Bilder från 3-årstester på Riddersberg 21/5Skolmästerskapen i Dressyr på Riddersberg med skolans elever 25/5
Vinnare blev Moa på sin egen häst Toppen i 3H

Sen är det ett par bilder till, men jag tror ärligt att det blir lite för många på en ocks samma gång om jag ska lägga upp alla från skolmästerskapen också, kanske kommer imorgon istället ^^

22 Maj Dressyrtävling Grankärr

Var med Jossan och Moa i Grankärr på dressyrtävling och tog lite bilder.

Cia och Ophelia (stav)


Jossan och Rea


Bilder på Moa och Toppen kommer senare^^

18 Maj

Lite halvseg skoldag idag, hinna mocka en box sen sitta och vänta på resten av klassen på att de skulle göra klart sitt nationella, som jag inte gör för jag gjorde det ett år före dem hihi.

På eftermiddagen ridning, red skolans häst Clemens, han känndes rätt kul att rida, även om jag inte gjorde så mkt. I galoppen hann jag inte mer än i princip tänka att jag skulle ta galopp så tog han galopp, sen att det inte ser bra ut när jag rider HAHA xD Fast det är KUL att rida annars hade jag inte gjort det, vi kan ju bortse ifrån att jag kan vara lite för försiktig bara, hihi.

De andra hoppade, men inte jag xD det är hemskt läskigt att hoppa enlig mig, inte gjort det sen jag slutade på ridskolan så gott som, hoppat typ EN gång efter ridskolan och det var 3år sedan.

Tagga uteritt på fredag i alla fall, med min häst Zorro samt att älsklingshästen Dulúð ska med då min klasskompis Marre rider henne.
Hoppas vi på att Zorro uppförsig och inte ska titta på allt, då finns risken att man åker rätt ner i backen. Men det ska nog gå bra :D 23 åringen och 11åringen på tur i skogen :P


16 Maj

Vart hos kompisen i Nässjö i dag, fotat massa på hennes söta pollar :D så bildbomb i morgon då så fort jag hinner.

Jag får sluta va så nervös när jag åker tåg!


15 Maj Dressyrtävling Hjo

Igår var det dressyrtävling i Hjo. Var med 2 kompisar som var där och tävlade i LB:3 och LA. Tog lite kort åt dem, och hjälpte dem om debehövde hjälå med att hålla hästen eller lasta av.

Här är några bilder:
Moa och Toppen:
LB:3

Moa och Toppen:
LA

Jossan och Rea:
LA

2 Maj

Har ändrat designen på bloggen, och jag är mycket medveten om att den inte ser något vidare ut, har helt tappat hur man gör, då jag inte ändrat ås mycket på ett år. Måste komma på alla funktioner jag lärt mig bara så kanske jag löser detta med min design en vacker dag också.

Men Det är ju vår, på väg mot sommar nu så tänkte att grönt passar ju så ^^

Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0