15/4

Det händer inte mycket här på min blogg, även om det ofta är så att jag skulle behöva skriva av mig.
 
Nu är det dock inte långt kvar till studenten, och i skolan har vi ridning och körning flera ggr i veckan.
Och min ridning har varit ganska dålig så länge som jag ridit, men NUUUU har det börjat hända något, nu känns det som att jag har lite mer koll på vad jag ska göra och hur jag ska göra vissa saker, men att ha hållit på med hästar i nästan 15 år och inte kommit längre än var jag är nu känns lite segt, men ändå att det nu börjar kännas som jag kommer någon stans och inte står helt stilla i utveklingen har gett mig lite nytt hopp om att jag kanske ändå inte är helt värdelös i ridningen ändå.
 
Min syster har nu fått sälja sin häst också för att hennes sjukdom inte blivit bättre tråkigt nog. Det är synd om henne för det, men nu har det gett mig tillfälle att börja sätta igång min sköthäst Dulúð, dock rider jag henne inte, men har tänkt försöka börja äta bättre, en i klassen har prövat ett ätsätt och träningsätt som gett fina resultat. Så till studenten kanske jag kan både se bättre ut och må bättre och då kanske kunna rida min lilla pärla igen <3
 
Ne nu börjar det svämma iväg lite, det är etttecken på att jag borde börja avsluta detta inlägget nu ^^
 

Ha det bra tills vi hörs igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0