Keep it up!

100 år emellan varje inlägg..... så ett väldigt flummigt inlägg.
Det har fotograferats en del, men det har stannat av nu igen. Jag söker jobb men erkar inte hitta något ska titta över mitt CV och göra omdet samt skriva ett redig bra personligt brev.
Funderar på att jobba i utlandet och bättra på mina erfarenheter lite, men det är inte så lätt att lämna allt, framförallt poijkännen!
 
Har fått veta att en häst min syster fick förra sommaren, som jag hjälpte henne väldigt mycket med så han blev en glad herr igen istället för att tjura sparka emot folk och massa dummheter som en dominant häst kan få för sig, så vi sålde han sen. Han har nu fått gå vidare i livet och han kan visa de yngre hästarna i Trapalanda hur man ska leva livet med allt bus som ingår!
 
Just nu verkar drömmen om en egen gård med ridskola, in/tillridning och uppfödning väldigt långt bort, samt drömmen om att kunna ha en fotostudio på gården där det ska finnas möjlighet att man ska kunna gå in med hästarna för fotografering. För dessa drömmar krävs ju ett jobb och den delen av livet att skaffat ett jobb tjäna lite pengar sen läsa till hippolig för islandshäst är även den väldigt långt borta känns det som.
 
Ne jag bjuder på lite bilder jag fotat för ett tag sedan ^^

Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0