Film kväll

I kväll har jag bara suttit och kollat på film, på tre filmer, började kolla vid halv 7 eller kvart i 7 nu på kvällen och pracis halv 12 nu på kvällen också xD så var alla tre filmerna genomkollade.
Var och hyrde dem på konsum, eller rättare sagt lånade dem, för sen jag praoade där har jag 10 kuponger på att få låna film, så om jag lånar dem en enda dag bara så kan jag låna 10 olika filmer, och i dag blev det tre.
Filmerna var:

Bröllopsfotografen, Tyckte att den va helt okej, inte jätte spännande, men det är en bra handling, och man hänger med bra i den. Det enda jag inte gillade va slutet, då en dör och det är begravning, och han filmen handlar om går från kyrkan och den han älskar kommer efter och puss puss oj där va det slut, det slutade lite konstigt :P assa det brukar ju sluta puss puss, men det va lite konstigt ändå.

Natten på museét 2, och vad kan jag säga, de är ALLTID lika roliga :D

Lakeview terrace, det är om ett par som flyttar in och deras granne är en polis. Polisen är helt knäpp, och det händer massa skit. Den är bra, dock är den seg, och den licksom slutar lite mitt i, man vill veta lite mer hur slutade det, men den nyinflyttade grannen åker in på sjukhus sen är det slut licksom xD

Har inga bilder till dessa filmer dock, kl är mkt och jag är super trött så orkar tyvärr inte googla fram några.
Ha det görr och sov gott <3

Kommentarer
Postat av: sagha

kul att du ville vara med:)

2010-04-25 @ 09:41:32
URL: http://ibeliveinyou.blogg.se/
Postat av: sagha

grattis du är en av dom tio finalisterna i veckans blogg:)

2010-04-25 @ 10:05:01
URL: http://ibeliveinyou.blogg.se/
Postat av: Anna

oj 3 filmer på raken det var en del :D jag skulle nog somnat haha :DBröllopsfotografen vill jag oxå se, har inte sett alls många filmer på sistone...jag har oxå praoat på konsum! en vecka i 8:an (det var ett tag sen, är 26 nu)... man fick inte göra så jättemkt.. men kan nog tänka mig att jobba i affär nu, har jobbat inom vården i 5 år och vill inte tillbaks dit!

2010-04-26 @ 11:51:11
URL: http://annaflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0