Bloggen flyter inte på

Har blogg...något.
Blir bara att jag skriver om samma sak varje dag, det känns inte som om det är så kul att läsa.

Men skolan har nu kommit igång i vilket fall, och det är ganska kul, men inte mycket som var roligare än på JB men i alla fall.

Har inga lektioner på tisdagar så är ledig då, och har inga lektioner på fredagar heller, förutom traktor då, men det är efter skoltid, jag har redan traktorkortet, men jag tyckeri nte det skadar att läsa på lite av teorin igen, för då vet jag att jag kan det och så vidare, sen har jag aldrig kört traktor även om jag har körkort för det :P

Måste ta tag i fotograferingen lite mer också finns lite små prylar jag villl köpa (inte kamera prylar) så jag kan arangera upp lite roliga kort kanske, och så måste jag ändå träna så det blir bra.

Måste bara säga det att nu (Tisdag) och jag är hemma, assa kan ju säga att jag tänker gå på stan eller något andra tisdagar, jag klarar inte av mamma längre ju, jag blir så sne på henne och skriker åt henne, sen hatar jag när hon tvingar mig att städa, assai nte mitt rum utan i övrga huset, för städa är BLAND det värsta jag vet:P

Hittade lite gamla bilder på den datan min syster byggt åt mig, de är en gamal Hdisk så därför har vi massa gamla bilder på den, tänkte jag kunde visa en på mig och älsk bara någon vecka efter de köpt henne och sagt att jag skulle få ta hand om henne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0