...

Blev inget ridpass för min syster med tränare i dag, då hon smsade och sa att hon hade massa feber, massa krya på henne. De skulle eventellt ta det på måndag i stället.

Hovis kom ju inte igår heller utan i dag, och nu har Zorro skor med sulor fram, och nu kan han gå på gruset utan att nästan rammla för han ömmade så.
Dock var jag inte med min syster i stallet i dag, för hon skulle inte rida, och den hästen i det stallet som är såld skulle de hålla på med, och är jag där blir jag en hel del i vägen, så jag åkte inte dit. Men tydligen skrittade nin syster en runda med Zorro sötisen i skogen, och lite ut på assfalltsvägen. Det gick tydligen helt okej, nu när han kan gå som han ska så gick allt mycket bättre sa hon:D

Fler av bidderna från igår. (klicka för större bild)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0