19 Juni

Det har vekligen vart ett Piss väder idag! regnat i 20h och nu på kvällen runt 21:15 ungefär slutade det regna och då har det regnat sen runt 20:30 igår.

Saknar min älsklings isis väldig mycket just nu.

Har funderat en hel del, och lite senare när jag gått ur gymnasiet och lärt mig mycket mer om hästar förhoppningsvis, ja då vill jag köpa mig en fölis, en som jag uppfostrar själv.
Har träffat så många unghästar som är så ouppfostrade, när de är över 1år har de ju ändå blivit rätt stora, och då är det inte säkert det är lika lätt.
Har vart delaktig till att uppfostra min älsklings föl hon hade när de köpte henne 2007.
När hon var 6 månader och hon hämtades av de som älsk köptes av då kunde hon ledas i grimmskaft, lyfta hovarna, ha filt på ryggen, stå still i gången (inte bunden för hon va så liten så vi höll henne, men hon stod still), viste att naffsar det gör man inte, och man stegrar ALDRIG när man går med en människa som ledare, hon viste vad man menade med NJE!
Men även om hon kunde detta så viste hon ocså när hon fick busa och bara leva livet som föl!
Det är bara det att kan de detta när de är små blir det ju så mycket lättare sedan, och de litar så mycket mer på oss människor.
Det underlättar arbetet så himmla mycket så det är inte sant.
Dock vet jag inte hur hon är nu, men vet att hon kunde detta när hon vi lämnade ifrån oss henne.

Älsk och jag sommaren 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Liiniiz <3 Duluð - Now and 4-ever

Jag är en -93a som brinner för hästar och fotografering, och det är också det som denna bloggen handlar om i stora drag. 2013 så kommer jag att ha gått ur gymnasiet där jag läserinriktning häst, efter det komer jag förhoppningsvis ha ett jobb som kombinerar mina intressen eller i alla fall har ett av dem.
RSS 2.0